Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Honda Jazz Hybrid CKD 2013 351 hits  

Honda Jazz Hybrid CKD 2013

BismillahirrahmanirrahimAssalamualaikumAlor Gajah Honda Malaysia Sdn Bhd melancarkan model kereta kompak Jazz Hybrid pemasangan tempatan CKD yang disasarkan meraih jualan lebih 4 800 unit tahun depan Jazz Hybrid CKD yang dijual pada harga atas jalan RM89

Teruskan Membaca..



tak dapat honda jazz ni pun ok

ceramah dato haji husam musa di putrajaya 26 april 2013

pelan pembangunan pendidikan malaysia 2013 2025

hussnain hanif naat shabe miraj 2013 brierfield youtube

edisi purba mesyuarat dashboard prestasi ppd bagi neger..

100 bujang kartun mei 2013

perhimpunan agung umno 2013

jawatan kosong putrajaya international convention centr..

faizul juara af 2013 akur tidak popular

rpp kurikulum 2013 untuk kelas 1 2 4 dan 5 sd

ajaib 7 kejadian popular tahun 2013

sistem profiling program penajaan pelajar cemerlang lep..

selamat datang 2013

selamat tahun baru 2013

happy new year 2013

the 10th kfc langkawi international regatta perdana 201..

trade gold 23 dec 2013

trade gold 24 dec 2013

trade forex gold 25 dec 2013

good bye 2013 hello 2014

cristiano ronaldo vs israel away hd 720p 22 03 2013




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,609

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,997
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • new shoes for the balqis
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol
  • dapatkan pakej rujukan exam online ptd 2014..
  • siapa yang tak kenal irfan khairi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • ciri ciri wanita solehah
  • tanda tanda kanser payudara
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)