Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Honda Jazz Hybrid CKD 2013 304 hits  

Honda Jazz Hybrid CKD 2013

BismillahirrahmanirrahimAssalamualaikumAlor Gajah Honda Malaysia Sdn Bhd melancarkan model kereta kompak Jazz Hybrid pemasangan tempatan CKD yang disasarkan meraih jualan lebih 4 800 unit tahun depan Jazz Hybrid CKD yang dijual pada harga atas jalan RM89

Teruskan Membaca..



honda jazz baru dijual bermula dari rm79 800 dilancarka..

9 gambar honda jazz baru bermula dari rm72 800

model baru honda jazz 2014

gambar honda jazz 2014

honda jazz baru 2014 bermula rm72 800

honda jazz baru 2014

pameran bergerak honda jazz 2014 tempahan kini dibuka

2014 honda jazz launched in malaysia rm73k rm88k

honda jazz serba baharu bermula rm72 800

9 gambar keluaran honda jazz harga bermula dari rm72 80..

gambar dan harga honda jazz generasi ke 3 2014

honda jazz serba baharu mempersona

gambar dan harga honda jazz generasi ke 3 2014

harga dan spesifikasi honda jazz 2014 baru

model terbaru honda jazz tahun 2014

gambar dan harga honda jazz generasi ke 3 2014

gambar honda jazz baru hanya dari rm72 800

konsert dangdut orkestra rtm 2013 dag dig dug haiza

konsert dangdut orkestra rtm 2013 senggol senggolan cub..

konsert dangdut orkestra rtm 2013 kerna pengalaman mas ..

konsert dangdut orkestra rtm 2013 senggol senggolan cub..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 411
Widget Aktif : 3,880
Banner Aktif : 6,232

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)