Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Honda Jazz Hybrid CKD 2013 348 hits  

Honda Jazz Hybrid CKD 2013

BismillahirrahmanirrahimAssalamualaikumAlor Gajah Honda Malaysia Sdn Bhd melancarkan model kereta kompak Jazz Hybrid pemasangan tempatan CKD yang disasarkan meraih jualan lebih 4 800 unit tahun depan Jazz Hybrid CKD yang dijual pada harga atas jalan RM89

Teruskan Membaca..



tak dapat honda jazz ni pun ok

cristiano ronaldo vs israel away hd 720p 22 03 2013

gambar artis di red carpet abpbh 2013

good bye 2013 hello 2014

happy new year 2013

the 10th kfc langkawi international regatta perdana 201..

shinhwa 2013 grand finale the classic in seoul dvd phot..

comment on bersama pemenang anugerah msmw 2013 dan kome..

edisi purba mesyuarat dashboard prestasi ppd bagi neger..

selamat datang 2013

harga tiket malaysia vs chelsea fc 21 julai 2013

selamat tahun baru 2013

trade gold 23 dec 2013

trade forex gold 25 dec 2013

malaysia education blueprint 2013 2025

top 10 artis malaysia paling jelita 2013 saksikan

11 gambar seksi luna maya juri paling menggoda di mlm 2..

jawatan kosong pejabat exco kerajaan negeri selangor ju..

2011 2013 ford fiesta investigated for faulty door latc..

forex signal gold 1 january 2013

forex trade gold 31 dec 2013




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 720
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,578

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,936
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • kebaikan habbatussauda
  • syahdu ustaz abdullah khairi
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • aku penganggur
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)