Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Mangsa penculikan 206 hits  

Gambar Mangsa penculikan

KUANTAN Gadis yang dikatakan diculik ketika keluar membeli kad tambah nilai prabayar Ahad lepas Siti Nur Fatihah Mahadi 15 akhirnya mengaku bahawa dia sebenarnya tidak diculik kata polis Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pahang SAC T Narenasagaran berkata ga

Teruskan Membaca..



3 gambar mangsa runtuhan mrt hancur dihempap konkrit 49..

ngeri 4 gambar jasad mangsa di hempap konkrit mrt

mh370 gambar suspek rompak wang mangsa mh370

3 gambar wajah suspek rompak wang mangsa mh370

mh370 gambar suspek rompak wang mangsa mh370

semasa wanita hampir menjadi mangsa rogol akibat ikut o..

waris mangsa mh17 beri kerjasama penuh

budak mangsa pasangan gila seks dibunuh dan daging diju..

pekerja asing jadi mangsa samun di kuantan

mangsa simbahan asid sering di ejek

panas pembinaan mrt runtuh 3 mangsa disyaki tertimbus g..

pekerja asing jadi mangsa samun di kuantan

ngeri pasangan suami isteri cabul liwat mangsa sebelum ..

am diplomat asing turut dijemput hadir istiadat penghor..

upacara keagamaan untuk lima mangsa nahas mh17

bukan saja diragut malah mahu dir0gol dan membunuh mang..

2 gambar pegawai bank suami suspek curi wang mangsa mh3..

ahli keluarga mangsa mh17 pitam

dua mangsa dihempap konkrit ditemui

nafsu haiwan mangsa cuba melarikan diri tapi malangnya

padah berkemban di ruang tamu wanita jadi mangsa pemuas..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • gambar kematian robin williams tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)