Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Mangsa penculikan 221 hits  

Gambar Mangsa penculikan

KUANTAN Gadis yang dikatakan diculik ketika keluar membeli kad tambah nilai prabayar Ahad lepas Siti Nur Fatihah Mahadi 15 akhirnya mengaku bahawa dia sebenarnya tidak diculik kata polis Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Pahang SAC T Narenasagaran berkata ga

Teruskan Membaca..



12 gambar arwah hazalli mangsa nahas superbike karak

gambar intim dyana bengang jadi mangsa

media prima agih sumbangan kepada mangsa banjir di saba..

gadis jadi mangsa rabaan seksual di pejabat

bermula dari mangsa rogol saudara menjadi penjual badan..

gadis jadi mangsa rabaan seksual di pejabat

wanita dakwa jadi mangsa gangguan seksual di pejabat

kj frust jadi mangsa fitnah

polis mangsa tidak gantung diri

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang

makjemah gambar mangsa cemburu sekarang orang akan pang..

makjemah liverpool jadi mangsa basel seterusnya

makjemah keluarga mangsa nahas mh17 mahu saman ukrain

mh17 keluarga mangsa mahu failkan saman terhadap presid..

makjemah operasi cari baki cebisan mangsa mh17 disambun..

mangsa putus tangan kanan dalam kemalangan di machang

awas lavender mummy sedang cari mangsa baru selepas kan..

ultraman membogelkan mangsa

aplikasi permudah jenayah jejak mangsa

empat wanita jadi mangsa kaki sekodeng

angkara wechat gadis jadi mangsa lepas n afsu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 559
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,585

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)