Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CARA PEMBIAKAN IKAN GAPI 1372 hits  

CARA PEMBIAKAN IKAN GAPI

Cara pembiakan ikan gapiSni saya ingin terangkan cara cara untuk membiakkan ikan gapi Pertama sekali mesti ada betina dan jantan Kedua dalam satu tempat atau aquarium masukkan sebanyak 1 betina dan 3 atau 4 jantan atau boleh jga 1 dan 2 jantan Ketiga ikan

Teruskan Membaca..



lebih 100 ikan paus mati terdampar di pantai new zealan..

aneh ikan pelik bermulut dua ditemui di perairan austra..

4 petua tercekik tulang ikan yang anda tidak tahu

petua mudah dapat ikan semasa memancing

asam pedas ikan patin

masak lemak nenas dengan ikan masin

koleksi akuarium ikan yang cukup unik

sayur kailan ikan masin

ikan cencaru sumbat inti kelapa

cara unik dan aneh nelayan tradisional bangladesh menan..

video ikan hidup sepanjang 125cm dikeluarkan dari perut..

bebola ikan diperbuat dari daging ular didakwa dijual d..

bebola ikan diperbuat dari daging ular didakwa dijual d..

bincang ikan keli

seram giler ikan ini mempunyai struktur gigi seperti ma..

video penangan pirahna budak tinggal tulang dimakan ika..

ikan oar ikan pelik dan unik di temui

ikan siakap goreng bersambal

7 restoran ikan bakar di kl yang patut terjah

resepi masak gulai nenas dan ikan

ikan bilis dah siap kopek atau ikan bilis biasa mana sa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,733
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • strok haba boleh bawa maut
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • petua mencegah angin dalam badan
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jika memang engkau jodohku
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)