Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CARA PEMBIAKAN IKAN GAPI 1131 hits  

CARA PEMBIAKAN IKAN GAPI

Cara pembiakan ikan gapiSni saya ingin terangkan cara cara untuk membiakkan ikan gapi Pertama sekali mesti ada betina dan jantan Kedua dalam satu tempat atau aquarium masukkan sebanyak 1 betina dan 3 atau 4 jantan atau boleh jga 1 dan 2 jantan Ketiga ikan

Teruskan Membaca..



kecantikan ikan gapi

benarkah ikan patin diberi makan babi

punca sebenar ikan patin diberi makan organ babi

seekor ikan jerung putih mati tersedak singa laut

siakap senohong gelama ikan duri

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama anzalna nasir ikan mer..

wanita jumpai ikan tuna gergasi berharga rm5 4 juta

wanita ini berbau ikan sejak azali lagi

kesan formaldehid dalam ikan

kari kepala ikan terbaik jom

resepi lemak ikan masin nangka

kesan formaldehid dalam ikan

pulihara ikan kampung kopuron

220 ekor ikan pari terdampar di tepi laut untuk rakyat ..

menakjubkan kawanan ikan bilis ini kelihatan seperti tu..

video ikan keli bercili dipenuhi ulat

tulang ikan terselit di celah gigi bukan tertelan tulan..

menakjubkan kawanan ikan bilis ini kelihatan seperti tu..

subhanallah gps tercanggih di dunia dimiliki oleh ikan ..

keajaiban turunnya rezeki dengan terdamparnya ratusan i..

bagi babi ikan cepat membesar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • camat awi waye
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)