Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 178 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



6 petua elak memilih bakal isteri nasihat imam al ghaza..

hujan lebat akibatkan hujan lebat di uia

pohon kurma berbuah lebat di kelate

4 gambar sadis universiti islam gombak dilanda banjir k..

piala dunia 2014 argentina menepati ramalan ke peringka..

peringkat perkembangan anak 6 9 bulan

program ihya ramadhan serta tadarus al quran peringkat ..

robben kami layak tempati peringkat ketiga

majlis penyampaian sijil kelab bumiputera giat mara per..

tuntutan kalimah allah kini ke peringkat pbb pula

7 peringkat nafsu

jadual siaran langsung piala dunia 2014 rtm peringkat s..

peringkat suku akhir piala dunia brazil 2014

piala dunia 2014 brazil vs colombia peringkat suku akhi..

program tadarus rakan muda masjid peringkat daerah hili..

man united dalam peringkat akhir dapatkan arturo vidal

tentara rusia tempati peringkat kedua di dunia

mesyuarat j kuasa teknikal hudud peringkat pusat esok

shaklee omega guard beri manfaat untuk semua peringkat ..

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 630
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,152

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,508
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tips menyemak keadaan trafik jalan dan lebu..
  • tweet romantik gadis cantik kepada khairy k..
  • video pemain bola tampar cute jadi masalah ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • the 10 best root apps for android
  • kereta fizo omar terlibat di dalam kemalang..
  • gambar mayat dililit ular rakaman tanah kub..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • kek chocolate moist

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • wang bukanlah segalanya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)