Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 230 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



banjir di sarawak langkah berjaga jaga amaran hujan leb..

amaran hujan lebat peringkat jingga

amaran hujan monsun berserta angin kencang peringkat ku..

banjir di sarawak langkah berjaga jaga amaran hujan leb..

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

amaran hujan lebat dan ribut petir di beberapa kawasan ..

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

sistem pendidikan di peringkat sekolah di malaysia

kejohanan merentas desa peringkat sekolah tahun 2015

baca 7 tips ajar anak solat ikut peringkat umur sangat ..

draf ruu anti keganasan di peringkat akhir

pertandingan memasak peringkat sekolah daerah kerian be..

sekitar majlis anugerah desa sejahtera 1 malaysia perin..

majlis pelancaran bantuan khas awal persekolahan 1 mala..

senarai lagu yang masuk peringkat akhir ajl 29 18 janua..

perarakan maulidur rasul peringkat daerah keningau 2015

hujan berterusan paras air kembali naik

rintik hujan di pagi hari

kejohanan merentas desa peringkat daerah jempol

mengapa awan bertukar menjadi gelap apabila hujan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,994

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,365
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • menarik foto lawak giler 813
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • jenis jenis jerawat
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)