Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 205 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

hujan lebat 22 08 2014

hujan lebat 21 08 2014

bila hujan lebat

hujan lebat ragut 11 nyawa

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

40 maut hujan lebat di pakistan

masalah gigi kuning kusam dan kotor

banjir kilat di k kinabalu penampang akibat hujan lebat

siaran langsung undian champions league 2014 peringkat ..

jadual keputusan undian peringkat kumpulan uefa champio..

keputusan undian peringkat kumpulan liga juara juara er..

keputusan undian champions league 2014 peringkat kumpul..

insyirah iman join koir merdeka peringkat sekolah

majlis berbuka puasa peringkat bahagian

seminar pembelajaran maya murid peringkat kebangsaan

jadual penuh uefa champions league 2014 2015 peringkat ..

hujan meteor perseid di malaysia bermula isnin 11 ogos ..

sambut merdeka peringkat negeri selangor 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 510
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 818,712
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • lagi tentera israel masuki gaza
  • aloe vera penyembuhan semulajadi untuk kans..
  • video gola malaysia vs arab saudi 0 3 sukan..
  • dato siti nurhaliza jadi mangsa fitnah pemi..
  • sebenarnya mandi sejuk membawa kebaikan unt..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • telur oh telur
  • sales promotion original pineng powerbank
  • photoshoot untuk loreal product
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • gambar cctv di jumpai ditandas cafe uiam me..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • ciri ciri wanita solehah
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)