Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 237 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



banjir di sarawak langkah berjaga jaga amaran hujan leb..

amaran hujan monsun berserta angin kencang peringkat ku..

banjir di sarawak langkah berjaga jaga amaran hujan leb..

amaran hujan lebat peringkat jingga

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

gergasi merah kuning bakal dapat khidmat wan kuzain wan..

amaran hujan lebat di lapan bahagian sarawak dijangka h..

amaran hujan lebat dan ribut petir di beberapa kawasan ..

solidariti himpunan kitalawan 7 mac 2015 di peringkat a..

majlis tilawah al quran peringkat sabah 2015 di tuaran

hanya selfie 6 gambar gadis cun berasal dari malaysia k..

7 tips ajar anak solat ikut peringkat umur sangat mudah

anugerah maulidur rasul saw 1434 h peringkat kebangsaan

kesian kerana ubat hospital gadis ini ditumbuhi janggut..

mengapa awan bertukar menjadi gelap apabila hujan

artis ni bangga tayang bulu ketiak lebat

karnival kokurikulum asrama harian peringkat negeri sem..

kesian kerana ubat hospital gadis ini ditumbuhi janggut..

virus gabungan yang tidak menjadi tersingkir di peringk..

am sultan perak berangkat ke majlis sambutan tahun baha..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 207
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,095

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,346
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • isteri sibuk kerja suami henjut adik ipar u..
  • cerita sebenar ustaz bunuh murid dihukum ga..
  • cucur air panas yang lembuttttt
  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • pilu kisah sebenar disebalik penceraian dia..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • koleksi gambar2 neelofa ketika zaman tengah..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • kisah sebenar punca pinangan lelaki ini di ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • wang bukanlah segalanya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • tanda tanda kanser payudara
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)