Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 223 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,900
Banner Aktif : 6,761

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 912,900
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mlm2014 lawak nabil bikin kontroversi
  • 8 tanda tanda kencing manis tahap 1 dan tah..
  • farid kamil jatuh tingkat 4 keadaannya kini
  • hantaran nak tempah meh meh
  • salman khan hadiahkan rolls royce kepada ad..
  • didenda rm10 500 kerana hina polis dalam fa..
  • astro menipu kerajaan dan rakyat
  • 3 foto mesra chacha maembong dengan teman l..
  • video bapa cat muka anak nakal letak dalam ..
  • waktu solat malaysia 22 11 2014
  • h0t 5 gambar mengapa miley cyrus tak sesuai..
  • ala peace in poetry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)