Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 243 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



keputusan penuh ltdl 2015 semua peringkat

ltdl 2015 info perlumbaan peringkat ke 3

keputusan ltdl 2015 peringkat ketiga

keputusan ltdl 2015 peringkat kedua

guardini lebar rekod juarai peringkat ke 2 ltdl 2015

ltdl 2015 peringkat ke 2 dari alor setar ke sungai peta..

ltdl 2015 keputusan peringkat ke 2

eksklusif ltdl mari saksikan foto terbaik le tour de la..

ltdl 2015 keputusan peringkat ke 3

kejohanan balapan padang peringkat daerah

guardini kembali gegar tawan peringkat 4

majlis tilawah al quran peringkat sekolah

ltdl 2015 info peringkat ke 4

ltdl 2015 keputusan peringkat ke 4

ltdl 2015 caleb ewan sekat guardini tawan peringkat 3

ltdl 2015 caleb ewan juarai peringkat ketiga

guardini cipta rekod baharu ltdl juarai 15 peringkat pe..

anuar puas hati tempat ketiga peringkat pertama ltdl 20..

hanya selfie 6 gambar gadis cun berasal dari malaysia k..

7 tips ajar anak solat ikut peringkat umur sangat mudah

anugerah maulidur rasul saw 1434 h peringkat kebangsaan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 7,161

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,743
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah di tangkap ketika asyik menikmati..
  • akhirnya benjy berdepan hukuman gantung set..
  • waduh sampai ternampak benda 2 eva longoria
  • awas si penipu gst
  • foto mawar fareeda tanpa make up cunnya
  • gst dilaksanakan mulai 1 april 2015
  • berpisah dari malaysia detik paling seksa
  • berkonsepkan garden wedding sharifah sakina..
  • penghargaan khas buatmu sakiti hatiku
  • sayu nota terakhir suami untuk isteri sebel..
  • pengacara awal ashaari kemalangan di melaka..
  • video budak 2 tahun maut dibelasah dengan k..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • 7 things you need to know about depression
  • taman di dalam shoping mall
  • puisi terakhir imam syafie
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • motivasi nak jadi cantik
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)