Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 208 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



hujan lebat 22 08 2014

40 maut hujan lebat di pakistan

hujan lebat 21 08 2014

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

hujan lebat ragut 11 nyawa

masalah gigi kuning kusam dan kotor

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

banjir kilat di k kinabalu penampang akibat hujan lebat

bila hujan lebat

gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

keputusan undian champions league 2014 peringkat kumpul..

insyirah iman join koir merdeka peringkat sekolah

siaran langsung undian champions league 2014 peringkat ..

jadual penuh uefa champions league 2014 2015 peringkat ..

ppid platform promosi perak di peringkat antarabangsa

fiesta kerjaya jobsmalaysia azam kerja 1malaysia pering..

di sini lahirnya sebuah cinta raptai penuh perbarisan k..

seminar pembelajaran maya murid peringkat kebangsaan

keputusan undian peringkat kumpulan liga juara juara er..

jadual keputusan undian peringkat kumpulan uefa champio..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 552
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 6,422

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 797,337
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis selfie berjaya rakam susuk hantu di s..
  • ibu dan anak melekat ketika bersetubuh sehi..
  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • penyebab sebenar resdung terbongkar
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..
  • kamera tersembunyi di tandas uia pelaku ugu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jangan ditangisi haid itu
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)