Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 216 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



dua beradik maut jatuh lubang tidak bertutup ketika huj..

dua beradik maut jatuh lubang tidak bertutup ketika huj..

hujan lebat punca banjir kilat di beberapa tempat di pu..

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

banjir kilat di terburuk di sekitar kota kinabalu penam..

fenomena hujan lebat dijangka landa pantai timur

tanah mendap runtuh di penampang dan ranau akibat hujan..

tanah mendap runtuh di penampang dan ranau akibat hujan..

hujan lebat punca banjir kilat di beberapa tempat di pu..

hujan lebat dan banjir kilat

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

banjir kilat di k kinabalu penampang akibat hujan lebat

hujan lebat ragut 11 nyawa

40 maut hujan lebat di pakistan

beberapa pokok tumbang sekitar shah alam akibat hujan l..

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

fenomena hujan lebat dijangka landa pantai timur

bila hujan lebat

wujud peraturan di peringkat persekutuan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,618

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,102
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • misteri gangguan toyol
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ultron
  • 15 selfie paling berani

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tanda tanda kanser payudara
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)