Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 192 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

bila hujan lebat

hujan lebat 22 08 2014

banjir kilat di k kinabalu penampang akibat hujan lebat

6 petua elak memilih bakal isteri nasihat imam al ghaza..

hujan lebat 21 08 2014

masalah gigi kuning kusam dan kotor

4 peringkat diet atkins

kedudukan pasukan peringkat kumpulan piala malaysia 201..

program jelajah terima kasih cikgu dan semarak kemerdek..

pertandingan kalam jamaie peringkat negeri perak di smk..

jadual perlawanan piala malaysia 2014 peringkat kumpula..

seminar pembelajaran maya murid peringkat kebangsaan

keputusan undian peringkat kumpulan liga juara juara er..

jadual penuh uefa champions league 2014 2015 peringkat ..

di sini lahirnya sebuah cinta raptai penuh perbarisan k..

minyak lebat janggut tok sheikh murah

jadual keputusan undian peringkat kumpulan uefa champio..

siaran langsung undian champions league 2014 peringkat ..

majlis berbuka puasa peringkat bahagian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 343
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,380

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,505
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • solat sunat tahajjud
  • jam tangan pintar apple akan diperlihatkan ..
  • ulasan lg minibeam pg60g projektor mini den..
  • nasrudin hassan sindir anwar ibrahim dalam ..
  • exfuze seven plus merawat sakit sendi kroni..
  • 5 minit untuk bangkit mood romantik
  • susulan kes budak kena pukul di muar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)