Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 182 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



4 gambar sadis universiti islam gombak dilanda banjir k..

6 petua elak memilih bakal isteri nasihat imam al ghaza..

hujan lebat akibatkan hujan lebat di uia

pohon kurma berbuah lebat di kelate

keputusan undian piala malaysia 2014 peringkat kumpulan

jadual piala malaysia 2014 peringkat kumpulan

man united dalam peringkat akhir dapatkan arturo vidal

man united dalam peringkat akhir perjanjian dapatkan ar..

robben kami layak tempati peringkat ketiga

program ihya ramadhan serta tadarus al quran peringkat ..

orang ramai pelik pokok kurma di kota bharu lebat berbu..

majlis penyampaian sijil kelab bumiputera giat mara per..

piala dunia 2014 argentina menepati ramalan ke peringka..

peringkat perkembangan anak 6 9 bulan

persediaan nilam peringkat daerah 2014

jadual perlawanan piala malaysia 2014 peringkat kumpula..

pokok kurma di kota bharu berbuah lebat

pokok kurma di bandar kota bharu sedang lebat berbuah

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..

pedidikan bermula dari peringkat awal

misteri kehilangan mh370 terkini pesawat mh370 adalah k..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 286
Widget Aktif : 3,872
Banner Aktif : 6,240

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • five steps to buying your new car
  • display custom post type items in recent po..
  • parmesan nuggets
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan
  • wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang se..
  • ww mana milik kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • puisi terakhir imam syafie
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)