Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 227 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 454
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,818

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 956,943
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • foto dyana sofya berskirt pendek viral di m..
  • 5 gambar aksi hangat hetty sarlene bersama ..
  • punca harimau malaya longlai 20 minit terak..
  • dyana sofea tayang paha mai la tengok banya..
  • mlm2014 peserta seakan tidak bersedia
  • pasti anda tidak pecaya gambar ini bukanlah..
  • restoran nasi vanggey shah alam seksyen 19
  • goal interesting facts of malaysia football..
  • makjemah piala aff suzuki akhir pertama tha..
  • surat murid 9 tahun kepada guru yang luar b..
  • suka suki di seminar buat duit dengan affil..
  • pengakuan gadis 18 tahun dipakai bapa sendi..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)