Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 258 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



puluhan petani india bunuh diri kerana hujan lebat

punca petani india bunuh diri kerana hujan lebat

punca petani india bunuh diri kerana hujan lebat

hujan lebat di bumi kulim

puluhan petani india bunuh diri kerana hujan lebat

erkk puluhan petani bunuh diri kerana hujan lebat

puteri islam sk taman nusa perintis naib johan kawad ka..

majlis prapelancaran perayaan hari guru peringkat keban..

blog i love pusa ke peringkat antarabangsa

tema hari guru peringkat kebangsaan dilancarkan

majlis tilawah al quran peringkat kebangsaan 2015

juara sugandoi kaamatan peringkat daerah tambunan

unduk ngadau kaamatan peringkat daerah kudat

jemputan perkemahan pengakap peringkat daerah

sejarah majlis tilawah al quran peringkat kebangsaan

semakan br1m peringkat ke2 mei 2015

420 kekosongan jawatan spa peringkat pmr

420 kekosongan jawatan spa peringkat pmr

naib johan syarahan peringkat daerah tahun 2015

pesta pantun peringkat negeri

tilawah al quran peringkat kebangsaan ke 58 lebih ilmia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 289
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bufet berbuka di bangi golf resort

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • jangan ditangisi haid itu
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • hati hati laman web hina islam
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)