Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 214 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



dua beradik maut jatuh lubang tidak bertutup ketika huj..

hujan lebat punca banjir kilat di beberapa tempat di pu..

hujan lebat punca banjir kilat di beberapa tempat di pu..

hujan lebat dan banjir kilat

dua beradik maut jatuh lubang tidak bertutup ketika huj..

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

fenomena hujan lebat dijangka landa pantai timur

tanah mendap runtuh di penampang dan ranau akibat hujan..

tanah mendap runtuh di penampang dan ranau akibat hujan..

banjir kilat di terburuk di sekitar kota kinabalu penam..

beberapa pokok tumbang sekitar shah alam akibat hujan l..

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

hujan lebat 22 08 2014

hujan lebat 21 08 2014

masalah gigi kuning kusam dan kotor

banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

bila hujan lebat

manila dilanda banjir akibat hujan lebat taufan fung wo..

40 maut hujan lebat di pakistan

hujan lebat ragut 11 nyawa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 280
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,564

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,492
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • super duper cute
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • jika memang engkau jodohku
  • rahsia label pada buah buahan
  • supermummy - miza harun
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)