Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 251 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



punca petani india bunuh diri kerana hujan lebat

puluhan petani india bunuh diri kerana hujan lebat

erkk puluhan petani bunuh diri kerana hujan lebat

puluhan petani india bunuh diri kerana hujan lebat

punca petani india bunuh diri kerana hujan lebat

hujan lebat di bumi kulim

peringkat makki akhir

peringkat makki pertengahan

peringkat mengasaskan darul islam

keputusan peringkat 5 ltdl 2015

keputusan ltdl 2015 peringkat kelima kuala terengganu k..

joon yong pecah dominasi pelumba eropah pada peringkat ..

peringkat makki pertama

pertandingan peringkat antarabangsa bukti pelajar kita ..

ltdl 2015 keputusan peringkat 6

keputusan ltdl 2015 peringkat 7 shah alam ke bukit fras..

keputusan peringkat 5 ltdl 2015

ltdl mohd hariff berang ditumbuk petacchi di peringkat ..

keputusan ltdl 2015 peringkat ke 6 maran ke karak

pertandingan peringkat antarabangsa bukti pelajar kita ..

ltdl 2015 info peringkat ke 4




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,240

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • poster poseter prk rompin dari page rompink..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • one dead two injured in collision
  • cari lubang lepas gian
  • awesome food penang pisang cheese
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • surat terbuka paderi untuk alvin tan
  • wanita tanggal pakaian ditahan polis dari s..
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • kurang ajaran tak sesat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)