Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning 196 hits  

Nasihat Hujan Lebat Peringkat Kuning

Assalamualaikum apa kabar kamurang semua Aku harap semua sihat sihat kalau sakit makan ubat tampal koyok almaklumlah sekarang ni musim hujan macam macam penyakit datang terutamanya penyakit tidur Aku cuma nak bagitau kamurang sekarang ni dah dikeluarkan A

Teruskan Membaca..



banjir kilat di kota kinabalu penampang akibat hujan le..

bila hujan lebat

gambar banjir kilat dibeberapa kawasan terutama kota ki..

banjir kilat di k kinabalu penampang akibat hujan lebat

hujan lebat 21 08 2014

hujan lebat 22 08 2014

masalah gigi kuning kusam dan kotor

6 petua elak memilih bakal isteri nasihat imam al ghaza..

majlis berbuka puasa peringkat bahagian

seminar pembelajaran maya murid peringkat kebangsaan

insyirah iman join koir merdeka peringkat sekolah

dekat kampung aku ada sambutan peringkat kebangsaan rup..

putihkan gigi kuning kusam dan berkarat

kedudukan pasukan peringkat kumpulan piala malaysia 201..

jadual perlawanan piala malaysia 2014 peringkat kumpula..

piala dunia cbf mahu fifa batal kad kuning kapten brazi..

keputusan undian champions league 2014 peringkat kumpul..

siaran langsung undian champions league 2014 peringkat ..

fiesta kerjaya jobsmalaysia azam kerja 1malaysia pering..

sambut merdeka peringkat negeri selangor 2014

maskara relian bulu mata lebat panjang dan lentik menaw..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,323

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)