Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik 166 hits  

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik

Ada satu jenis penyakit yang hanya dihinggapi oleh orang baik Orang jahat tidak dapat penyakit ini kerana penyakit ini hanya untuk si pelaku baik Penyakit ini amat bahaya malah menyebabkan hati rosak dan sukar diubati Penyakit apakah itu Hadis ini meneran

Teruskan Membaca..



kabinet baru najib razak hanya disebar melalui whatsapp..

baik punya jimak kantoi dengan orang kampung

jangan fikir apa orang fikir

video 2 pelajar lelaki sedang asyik bercium dikecam ora..

lelaki gemukkan teman wanita gara gara takut dirampas o..

lelaki gemukkan teman wanita gara gara takut dirampas o..

makjemah reaksi dramatik 6 orang yang pertama kali mera..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

5 tanda orang itu kena sihir santau

5 tanda orang itu kena sihir santau

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

ini soal nyawa orang dalam pun akan di ambil tindakan z..

makjemah billionaire china ini membawa 6400 orang peker..

wanita lebih berusia menjadi pilihan hati tanda bukan j..

5 tanda orang itu kena sihir santau

maki hamun orang ni memang amalan pas

korang pilih yg mana percaya mufti atau percaya orang y..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • cerita semalam hot spring kah
  • kisah nabi ismail a s
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)