Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik 135 hits  

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik

Ada satu jenis penyakit yang hanya dihinggapi oleh orang baik Orang jahat tidak dapat penyakit ini kerana penyakit ini hanya untuk si pelaku baik Penyakit ini amat bahaya malah menyebabkan hati rosak dan sukar diubati Penyakit apakah itu Hadis ini meneran

Teruskan Membaca..



freemason hanya dibentuk oleh 9 orang

kerajaan kita gagal apa kata orang muda

tak kisah orang nak kata apa

makjemah wanita ini hanya berkongsi minyak rm5 tetapi a..

oh yeah apa yang mamat ni buat bila mcdonalds takde ora..

labur rm3 juta untuk ajl29 dato seri dr vida tak peduli..

video zamani slam menyanyi sambil digari terima bantaha..

heboh orang ramai bantah polis buli zamani slam dalam t..

video zamani slam menyanyi sambil digari terima bantaha..

orang ramai bantah polis buli zamani slam dalam tahanan

labur rm3 juta untuk ajl29 dato seri dr vida tak peduli..

video orang ramai bantah video zamani diminta menyanyi ..

punca orang ramai maki polis buli zamani slam dalam tah..

koleksi makian orang ramai yang marah zamani slam dibul..

ada ke orang nak baca cerita ni

bahaya asap rokok kepada orang lain

orang ramai bantah polis buli zamani slam dalam tahanan

makjemah orang ramai kritik hebat zamani diminta menyan..

pdrm akan ambil tindakan terhadap orang yang sebarkan v..

video orang ramai bantah video zamani diminta menyanyi ..

5 adat perangai orang mesir part 2




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 192
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,087
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kelebihan wanita berpunggung besar yang and..
  • sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh ..
  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • eksklusif nostalgia kisah cinta dato siti d..
  • fesyen anak gadis melayu masa kini katanya ..
  • beri amaran edry bakal hantar surat peguam ..
  • akhirnya punca sebenar zamani slam ambil da..
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cinta vs materialistik
  • kisah nabi ismail a s
  • kangkung dan risikonya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)