Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik 91 hits  

Apa Penyakit Hanya Untuk Orang Yang Baik

Ada satu jenis penyakit yang hanya dihinggapi oleh orang baik Orang jahat tidak dapat penyakit ini kerana penyakit ini hanya untuk si pelaku baik Penyakit ini amat bahaya malah menyebabkan hati rosak dan sukar diubati Penyakit apakah itu Hadis ini meneran

Teruskan Membaca..



berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

apa ni tok najib layan orang felda sampai nangis keluar..

penyakit lama tak baik pkr diserang penyakit gila babi

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

apa dia makanan yang baik

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

apa yang dilakukan oleh 4 orang ini sungguh menakjubkan

zalif sidek bercinta dengan tunang orang

di khianati orang punca lydiawati sakit saraf

mesti tengok gadis ini dikecam orang ramai kerana gamba..

orang puteh cakap negeri

sakit saraf lydiawati angkara khianat orang

sakit saraf lydiawati angkara buatan orang

gempar gambar nelydia senrose berbikini dikritik hebat ..

sakit saraf lydiawati angkara khianat orang

lydiawati jatuh sakit buat kali kedua akibat buatan ora..

pengantin separuh bogel gemparkan orang ramai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 568
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,290
Jumlah Artikel : 787,192
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 253
  • kanak kanak ini melantak makan 14 kg nasi 8..
  • seronok sungguh the malaysian insider lapor..
  • video terbang a malaysian story filem pende..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • atm bedil kota bharu
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • masalah gigi kuning dan berkarat
  • pengalaman shopping online
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • perkara wajib patut ada pada ayat iklan fb

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • spisis kawan yang femes
  • bahaya ajinomoto
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • gogelabah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1205)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)