Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 227 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



apa nak jadi mama rindu papa cepatlah balik melaka

dua pelajar tingkatan 2 rakam aksi guru wanita dalam ta..

kerja kosong kolej universiti islam melaka

sahut hasrat melaka bandar teknologi hijau

6 gambar jijik mama rindu papa cepatlah balik melaka

dua pelajar tingkatan 2 rakam aksi guru wanita dalam ta..

5 makanan yang harus kita cuba jika melawat negeri mela..

melaka pelajar digantung rakam guru perempuan beraksi d..

homestay di batu berendam melaka umai homestay blkg hot..

dua pelajar tingkatan 2 rakam aksi guru wanita dalam ta..

perjawatan kosong di kolej universiti islam melaka kuim..

anggota polis tak berani saman kereta jpj di melaka jad..

bbq di pantai kuala linggi melaka

ceramah sains pt3 di sm imtiaz ulul albab melaka

siarsiar melaka tour 10 4 12 4

punca pesawat mas mh179 patah balik selepas 2 jam berle..

planetarium melaka

pesawat mas mh179 patah balik selepas 2 jam berlegar di..

punca pesawat mas mh179 patah balik selepas 2 jam berle..

10 perkara yang kita perlu tahu tentang zaman kegemilan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 310
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pengalaman jumpa cikgu yasmin noorul amin

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita semalam hot spring kah
  • blog spammers sudah bijak
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)