Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 162 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



menara taming sari dataran pahlawan melaka

lelaki tikam nombor 1234 kena 2nd prize mati terkejut d..

jawatan kosong perbadanan kemajuan negeri melaka pknm 2..

jawatan kosong di perbadanan kemajuan negeri melaka pkn..

lebih banyak umno cawangan akan dibuka di melaka

jalan jalan taman rama rama melaka

masjid selat masjid terapung di melaka

mahathir jadi macam sultan melaka

job vacancies 2014 at perbadanan kemajuan negeri melaka..

majlis sambutan hari raya aidilfitri 2014 pesaka melaka

hospital melaka masalah parking yang serius

perjawatan kosong di jabatan mufti negeri melaka 22 ogo..

gempar lelaki gila seks beronani tepi jalan di melaka

melaka impi ulang sejarah dua tahun lalu

melaka 1st time naik menara taming sari

subway di melaka

register masuk micost melaka

job vacancies 2014 at kolej universiti islam melaka kui..

am melaka mahu sumbang rm5 000 kepada keluarga mohd gha..

barangan milik adun melaka disita

tempat menarik di melaka river cruise melaka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 544
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,460

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 817,112
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kupu kupu mendarat atas muka pemain flut se..
  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • yang masin di kota bharu
  • tips to answer bahasa melayu paper 2 spm
  • tips kecantikan dalaman wanita
  • bapa tawar rm5000 cari anak gadis dilarikan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • diari sedih seekor kucing
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)