Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 200 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



cemas pesawat air asia berpusing 5 jam di selat melaka

cemas pesawat air asia berpusing 5 jam di selat melaka

melaka united harungi misi wajib layak ke liga perdana

malaysia menang sepaktakraw istaf melaka 2015

general melaka state government officials need to maste..

6 asam pedas melaka famous meleleh betul tengok

general melaka state government officials need to maste..

video penuh malaysia vs thailand sepak takraw istaf sup..

yang dipertua negeri melaka najib hadir majlis perkahwi..

melaka united harungi misi wajib layak ke liga perdana

jawatan kosong universiti teknikal malaysia melaka utem..

giler pengantin perempuan perlu tayang aset dada di mel..

trend orang melayu islam di melaka pengantin wanita diw..

eksesais pengambilan inspektor dan konstable sukarelawa..

adat orang melayu melaka pengantin perempuan wajib meng..

yang dipertua negeri melaka najib hadir majlis perkahwi..

gempar adat perkahwinan orang melayu melaka terlampau d..

6 asam pedas melaka famous

rumah api tanjung tuan melaka

homestay pusat bandar melaka

pulau melaka terus dibanjiri orang ramai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 512
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,708
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • paha reput punggung pun reput

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)