Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 216 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



apa hubungan melaka dengan china sebenarnya

wordlesswednesday asam pedas untuk dia eh asam pedas me..

naza homestay ayer molek melaka

1 2 go carnival famosa resort melaka 2015

lauk haram jadah juadah istimewa komuniti chetti di mel..

pmk cemerlang di kejohanan catur politeknik malaysia 20..

perjawatan kosong di universiti teknikal malaysia melak..

la bodega di pinggiran sungai melaka makan berkonsep ta..

xin eco marine china mulakan projek pertama di melaka

xin eco marine china mulakan projek pertama di melaka

mp kota melaka salahkan pembalakan nga ngeh di kelantan..

jom masuk muzium lebah sedunia melaka

melaka bakal ikut jejak langkah kelantan laksanakan hud..

rexjeson pitirus aka messi melaka

jom ke d paradise robber crab melaka

izi homestay bukit katil ayer keroh melaka

hotel seri malaysia melaka

awal ashaari kemalangan jalanraya di melaka

awal ashaari kemalangan di melaka

awal ashaari kemalangan di melaka

awal ashaari terbabit dalam kemalangan di melaka dalam ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 583
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 7,310

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,146,788
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita sebenar saksi saksi yang melihat myv..
  • pemandu myvi fmc buat laporan polis salahka..
  • rakaman video kereta myvi berlumba di lebuh..
  • calon pas prkrompin jangan cepat sangat jad..
  • rakaman cctv myvi berlumba dimuatnaik
  • rakaman cctv myvi berlumba di duke highway ..
  • adik mangsa kemalangan duke mahu jumpa admi..
  • ismail sabri kurang ajar
  • video bukti 6 pemandu myvi berlumba di lebu..
  • geng myvi berlumba punca tiga beranak terma..
  • jalan jalan cari mempelam harum manis
  • tragedi duke ramai berang kecuaian pemandu ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips nak jadi hotstufff
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • wang bukanlah segalanya
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)