Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 219 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



gambar bungkus air zam zam tiruan yang tersebar bukan d..

pengalaman tinggal di ramada plaza melaka

sindiket proses air zamzam tiruan di melaka

kekosongan jawatan universiti teknikal melaka

melaka rakam ucapan takziah kepada keluarga mangsa trag..

jawatan kosong kumpulan melaka berhad 10 april 2015

gempar pagi jumaat melaka paling tinggi

perjawatan kosong di universiti teknikal malaysia melak..

travel mahkota hotel melaka

pembukaan the shore shopping gallery paling gempak di m..

travel throwback jalan jalan di pasar malam jonker walk..

jawatan kosong universiti teknikal malaysia melaka utem..

melaka mahu bina menara telekomunikasi tertinggi

malindo air begins melaka service from nov 2014

panas orang nombor satu pas melaka kantoi di tempat sen..

30 tahun kaji agama akhirnya sami buddha masuk islam di..

kapten pisang melaka

awal ashaari terbabit dalam kemalangan di melaka

job vacancies universiti teknikal malaysia melaka utem ..

jawatan kosong di universiti teknikal malaysia melaka u..

7 kisah seram dan misteri muzium melaka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 265
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • macam macam wau ada
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • puisi terakhir imam syafie
  • hati itu umpama gelas
  • skandal pejabat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • wang bukanlah segalanya
  • supermummy - miza harun
  • tanda tanda kanser payudara
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)