Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 170 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



tiga lagi atm digodam di kl melaka

kuih buah melaka

dua bank di melaka rugi rm320 000

tiga lagi atm digodam di kl melaka

5 murid sekolah agama parah van langgar pokok di melaka

jawatan kosong uitm melaka

5 things to do in malacca melaka

klebang original coconut shake melaka

dua bank di melaka rugi rm320 000

dua bank di melaka rugi rm320 000

pengedar shaklee melaka

anugerah homestay melaka

bangunan bersejarah di melaka

apam nasi gula melaka

3 premis musnah dalam kebakaran di melaka

dua bank di melaka raya kerugian rm320 000 atm diserang..

3 premis musnah dalam kebakaran di melaka

dua bank di melaka raya kerugian rm320 000 atm diserang..

seminar gst oleh kastam melaka

am melaka naik taraf sembilan bangunan ikut piawaian hi..

resepi asam pedas melaka dari che ad




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 457
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,601

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,923
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..
  • kebaikan habbatussauda

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • emak abah opah dan atuk
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • blog spammers sudah bijak
  • supermummy - miza harun
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)