Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 213 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



perjawatan kosong di perbadanan kemajuan tanah adat mel..

business mida melaka a key destination for multinationa..

ekonomi mida melaka destinasi penting perbadanan multin..

bomba melaka siap sedia hadapi musim kemarau

5 gambar keadaan luar biasa masjid tgna pulau melaka ke..

pemulihan projek di pulau melaka yakinkan pelabur

jawatan kosong perbadanan kemajuan tanah adat melaka pe..

sejak bila melaka ada adat tunjuk payudara di majlis ka..

business mida melaka a key destination for multinationa..

ekonomi mida melaka destinasi penting perbadanan multin..

sejak bila melaka ada adat macam ni yer

kisah sebenar adat tunjuk buah dada di majlis kahwin di..

kisah sebenar adat tunjuk buah dada di majlis kahwin di..

sejak bila melaka ada adat macam ni yer

unik ayam jantan bertanduk di melaka

kek perkahwinan bertingkat melaka januari 2015

pmk naib johan keseluruhan karnival sukan msp zon selat..

pemulihan projek pulau melaka perkukuh keyakinan pelabu..

pemulihan projek pulau melaka perkukuh keyakinan pelabu..

off to jasin melaka

jalan jalan naik melaka river cruise




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 419
Widget Aktif : 3,968
Banner Aktif : 7,169

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,359
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • jeslina hashim pasang badan lepas 3 tahun m..
  • siapakah datin sri linda rahman gambar pana..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • ura ura samsung berminat dengan amd
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • kantoi sudah insiden malang seorang gadis c..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • supermummy - miza harun
  • spisis kawan yang femes
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kangkung dan risikonya
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)