Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 147 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



aktiviti adik beradik melawat zoo melaka di hujung ming..

ingatkan mat sabu sahaja suka bini orang adun dap di me..

ada kamera cctv tersembunyi di bilik air a famosa resor..

awas kamera tersembunyi dalam tandas hotel di melaka

melaka

orang dap melaka sendiri dedahkan wakil rakyat mereka a..

misteri kedai di dusun getah melaka

waktu berbuka puasa dan imsak melaka 2014

cctv tersembunyi di bilik air a famosa resort melaka

gambar amoi dakwa jumpa spy camera dalam tandas resort ..

second honeymoon melaka

gambar kamera tersembunyi cctv di a famosa resort melak..

menarik dari melaka dap suka anak melayu terjebak denga..

wanita jumpa kamera pengintip dalam tandas hotel di mel..

bongkar spycam skodeng wanita di resort melaka

ikut hubby kursus di mahkota hotel melaka

nama hotel di melaka punyai kamera tersembunyi dalam bi..

hot resort popular di melaka pasang hidden camera

resort popular di melaka letak hidden camera dalam bili..

kisah seram misteri kedai di dusun getah melaka

sejarah sebenar kota melaka yang disembunyikan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 808
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,113

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,446
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • gambar mazidul akmal sidek wartawan tv3 ken..
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • japan inc now exporting weapons
  • marshanda buka tudung selepas bercerai
  • isu mh17 berikut pendedahan mengejutkan ker..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • untungnya insan bergelar wanita
  • spisis kawan yang femes
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)