Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 155 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



100 rumah di melaka musnah akibat ribut gambar

ketampakan rendah di selat melaka utara ekoran jerebu

ketampakan rendah di selat melaka utara ekoran jerebu

shopping bersama anak yatim di mydin mitc melaka

azam ramadan su ayam masak kicap hainan buah melaka asa..

ramadhan 25 beli dodol gula melaka dodol perisa asli do..

117 rumah 3 sekolah rosak akibat ribut di melaka

117 rumah 3 sekolah rosak akibat ribut di melaka

jerebu ketampakan rendah di selat melaka

travelog melaka june 2014

jerebu ketampakan kurang jelas di selat melaka

welcome to melaka

hotel majestic melaka

bomba melaka beku cuti 400 anggota hadapi ops raya

bomba melaka beku cuti 400 anggota hadapi ops raya

ke melaka pula

comment on pendengar marah era fm temubual kiki kamarud..

perjawatan kosong di jabatan kesihatan negeri melaka 01..

jawatan kosong jabatan kesihatan negeri melaka closing ..

kota a famosa melaka

orang minyak buat gempar ditangkap pada pagi raya di me..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 446
Widget Aktif : 4,061
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,572
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • 8 gambar kejam lihatlah kezaliman tentera a..
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • 10 gambar inilah wajah anak anak gadis awie..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • sup tulang meletop
  • 6 things you can do with your old smartphon..
  • tips jika tayar kereta terkena paku atau pa..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • baroque gothic inspired vermont wedding sty..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • untungnya insan bergelar wanita
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)