Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

CENCALOK MELAKA 174 hits  

CENCALOK MELAKA

ASSALAMUALAIKUMhye kawan kawan semua harapnya semua sihat ye sekolah pun dah nak bermula ni buat ibu bapa dah beli ke belum kelengkapan untuk anak anak jangan tunggu saat saat akhir ye buka peti ais kat rumah ni miss abby ternampak sesuatu cuba teka apa d

Teruskan Membaca..



general melaka state buildings to comply with internati..

am melaka naik taraf sembilan bangunan ikut piawaian hi..

general melaka state buildings to comply with internati..

spca melaka share your love

marble and granite in melaka muar batu pahat malaysia

melaka

takwim pelancongan negeri melaka

travel is fun i love melaka city

am melaka naik taraf sembilan bangunan ikut piawaian hi..

seminar gst oleh kastam melaka

tiga lagi atm digodam di kl melaka

kuih buah melaka

dua bank di melaka rugi rm320 000

tiga lagi atm digodam di kl melaka

5 murid sekolah agama parah van langgar pokok di melaka

jawatan kosong uitm melaka

5 things to do in malacca melaka

klebang original coconut shake melaka

13 jam perjalanan skudai melaka skudai

melaka bandar hilir

781 terima darjah pingat kebesaran melaka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 571
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,595

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,363
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • duchess kate makes public comeback in style
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • menarik gambar puteri diana semasa muda rem..
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • beyond the boundary
  • katil bergoyang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • jangan ditangisi haid itu
  • tips nak jadi hotstufff
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)