Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH 4474 hits  

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH

Ashraf Muslim dan Wan Sakinah Menjadi Isteri Kedua Berkahwin Di Siam Blog Hiburan Mohdrohaizad com akhirnya terjawab kontroversi gosip hangat Ashraf Muslim bernikah dengan Wan Sakinah di Thailand Malah sudah seminggu mereka telah berkahwin di Siam Cuma As

Teruskan Membaca..



7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

ramainya ahli nujum bila tengok gambar keluarga ashraf ..

benarkah noor dayana isteri pertama ashraf muslim berba..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

gambar raya ashraf muslim dan keluarga jadi kritikan pe..

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

8 gambar keluarga bahagia ashraf muslim di aidilfitri

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

isteri pertama ashraf muslim mengandung

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

foto keluarga dikritik isteri pertama ashraf muslim men..

perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman isteri per..

wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar

pkr kemuka calon kedua jika istana tolak wan azizah kat..

tahniah memey suhaiza hamil anak kedua

hiburan tahniah nurul mengandung lagi anak kedua dengan..

tahniah nurul mengandung lagi anak kedua dengan eric de..

azmin ali bocor rahsia rundingan dengan hadi awang dala..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,336

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,451
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)