Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH 4513 hits  

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH

Ashraf Muslim dan Wan Sakinah Menjadi Isteri Kedua Berkahwin Di Siam Blog Hiburan Mohdrohaizad com akhirnya terjawab kontroversi gosip hangat Ashraf Muslim bernikah dengan Wan Sakinah di Thailand Malah sudah seminggu mereka telah berkahwin di Siam Cuma As

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,878
Banner Aktif : 6,872

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,492
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..
  • emma maembong putus cinta dengan zizan
  • raih rm100 000 sebulan jual roti canai
  • rosyam nor berang bila anak disuruh buka tu..
  • penampilan terbaru nasha aziz memakai skirt..
  • menarik foto lawak giler 716
  • 5 gambar jennifer lopez tidak hirau kritika..
  • pembohongan discovery channel sebalik aksi ..
  • awesome lelaki tua ini belikan cincin berli..
  • first giveaway by kamamimi

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • hati hati laman web hina islam
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • jenis jenis jerawat
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)