Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH 4471 hits  

ASHRAF MUSLIM WAN SAKINAH ISTERI KEDUA TAHNIAH

Ashraf Muslim dan Wan Sakinah Menjadi Isteri Kedua Berkahwin Di Siam Blog Hiburan Mohdrohaizad com akhirnya terjawab kontroversi gosip hangat Ashraf Muslim bernikah dengan Wan Sakinah di Thailand Malah sudah seminggu mereka telah berkahwin di Siam Cuma As

Teruskan Membaca..



7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

sarah penyatu cinta dayana ashraf sakinah

tahniah memey suhaiza hamil anak kedua

ashraf muslim bahagia selepas ribut

isteri ashraf muslim dayana wan sakinah tidur sekatil

dayana dan sakinah mahu cari isteri lagi untuk ashraf m..

wajah wan sakinah yang dikatakan bakal isteri kedua ash..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

ramainya ahli nujum bila tengok gambar keluarga ashraf ..

benarkah noor dayana isteri pertama ashraf muslim berba..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

punca perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman iste..

dayana dan sakinah tidur sekatil ashraf tidur ruang tam..

wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar

perubahan mendadak tubuh badan dayana lokman isteri per..

ashraf dayana wan sakinah tidur sekatil

pkr kemuka calon kedua jika istana tolak wan azizah kat..

tangguh dulu ucap tahniah kepada jokowi kata prabowo

wan azizah layak bukan sebab beliau isteri saya anwar i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 647
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,346

Domain Dibenarkan: 10,303
Jumlah Artikel : 790,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pasangan baharu bertunang mengaku cuba berz..
  • video panas lge cabar igp kbab51 dan pdrmsi..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • masih hidup walau tertusuk batang besi
  • makanan halal di jepun
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • kumpulan humor dewasa part 3
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2791)   wanita (1816)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)