Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GILA wow Pamela David Pengacara Paling seksi Dunia 902 hits  

GILA wow Pamela David Pengacara Paling seksi Dunia

Pamela David mungkin yang ramai telah mengenalinya dimana ianya pengacara talk show di salah satu station TV di Argentina Gadisnya cantik seksi dan cara pakaiannya di jamin lelaki akan mula terbayang bayang untuk bermalam bersamanya Sekiranya TV di Malays

Teruskan Membaca..



makjemah han biyao pengemis paling cantik di dunia makj..

pengemis yang paling cantik di dunia

7 makanan ringan paling aneh di dunia

pelik giler manusia ini mempunyai kulit paling lembut d..

han biyao pengemis paling cantik di dunia

mike fountaine pengumpul cenderamata mcdonald paling ba..

5 jamur paling beracun di dunia

6 hewan pembunuh paling dramatis di dunia

jom lihat kediaman mewah salah seorang paling kaya di d..

cara membuat skru paling kecil di dunia video

gangster perempuan yang paling digeruni di dunia

jom lihat kediaman mewah salah seorang paling kaya di d..

10 bahasa paling ramai ditutur di dunia

gambar 12 gambar jalan paling curam di dunia

seram 10 gambar paling misteri di dunia

makjemah lelaki gila seks onani di dalam tren kerana ti..

pengemis yang paling cantik di dunia

perempuan jepun selamba jer pakai baju gila seksi di te..

lukisan paling mahal di dunia

pemegang passport kanada paling cool dan unik di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 178
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,068

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,756
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 6 gambar paling terkini putri mardiana dice..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • new ps2 emulator coming soon
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • super duper cute
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • apa petanda jika mimpi ular
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • kisah nabi ismail a s
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)