Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nombor panas Magnum4D Toto PMP Sabah88 dan STC4D hari ini 575 hits  

Nombor panas Magnum4D Toto PMP Sabah88 dan STC4D hari ini

Hari ini 30 06 2013 draw terakhir untuk bulan Jun ini mari lihat nombor panas hari iniMagnum 177XToto 224XPMP 483X Hot NumberSTC4D 786XSabah88 380X

Teruskan Membaca..



bercuti hari ini

polis sahut cabaran guan eng 154 anggota pps ditahan da..

hari ini hari jadi uncle

nasib pkbm ditentukan hari ini

atilia haron akhiri zaman jandanya hari ini

nik nazmi dimalukan oleh ahli parti dalam konvensyen ha..

ini hari punya cerita sweet thinking hopeless

hari ini dalam sejarah

semalam hina ketua polis negara hari ini anjing dap ini..

faedah skim perkeso mangsa mh17 diserah hari ini

keputusan siapa mb selangor diketahui hari ini

senarai live streaming hari ini 22 dec 2012

bayar cash sebelum ni bangga berakkan darah haid atas k..

554 jemaah haji dijangka tiba di madinah hari ini

jenazah 2 juruterbang mh17 tiba hari ini

atilia nikah hari ini akhiri zaman janda

selamat menyambut hari kemerdekaan ke 57

selamat hari jadi qi anak merdeka genap 2 tahun

31 august 2014 hari kemerdekaan ke 57

hari kemerdekaan 31 8 2014

selamat menyambut hari kebangsaan yang ke 57 merdeka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 530
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,441
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)