Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nombor panas Magnum4D Toto PMP Sabah88 dan STC4D hari ini 565 hits  

Nombor panas Magnum4D Toto PMP Sabah88 dan STC4D hari ini

Hari ini 30 06 2013 draw terakhir untuk bulan Jun ini mari lihat nombor panas hari iniMagnum 177XToto 224XPMP 483X Hot NumberSTC4D 786XSabah88 380X

Teruskan Membaca..



terkini kes pencerobohan tanduo lahad datu bersambung h..

amanat penting pm hari ini

tiga wakil malaysia berjaya masuk ke gaza hari ini

bayi ajaib ini lahir selepas ibu meninggal dunia 2 hari

aziz bari keputusan pas hari ini tiada makna sudahlah d..

rabu tanpa kata nuffnangers hari ini

bicara kes 30 individu insiden lahad datu bersambung ha..

najib akan buat pengumuman penting hari ini

keputusan untuk hari ini

pas buktikan mereka lebih hormat khalid dari anwar hari..

htc one m8 versi windows diumumkan hari ini

isu mb nik aziz dijangka jumpa hadi hari ini

aziz bari keputusan pas hari ini tiada makna

keputusan pas hari ini keputusan dinamik

alhamdulillah masih bernafas hari ini

festival rock sabtu ini ditunda hormati hari berkabung ..

festival rock sabtu ini ditunda hormati hari berkabung ..

lelaki ini tahu bilakah hari mati

tempahan untuk perodua axia dibuka mulai hari ini

pasangan pelajar buat perkara tak senonoh ketika majlis..

jalan kaki 30 km sambil gendong anak setiap hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 627
Widget Aktif : 4,064
Banner Aktif : 6,175

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 784,721
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis malaysia yang tergolong spornoseksual
  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 4 gambar aktres p orno panaskan bollywood
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • jom kita lihat peswat b 2 spirit pesawat ha..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • welcome back fabregas
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • menarik foto lawak giler vol 237

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)