Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 222 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



pelan internet termurah rm 10 1 gb rm 50 6 gb 1gb denga..

bagaimanakah cara untuk mendapatkan capaian internet pa..

caj harga langganan pakej internet di malaysia mahal te..

malaysia duduki ranking pertama capaian internet mampu ..

lubuk supplier produk fizikal dan digital di internet

malaysia duduki ranking pertama capaian internet mampu ..

comment on internet free dengan celcom by boey

comment on internet free dengan celcom by muhammad noor..

reaksi polis jadi viral di internet pandang punggong ki..

reaksi polis pandang aset kim kardashian viral di inter..

reaksi polis pandang aset kim kardashian viral di inter..

punca penceraian penyanyi hattan gambar diranjang farah..

sekat internet

15 punca utama 98 newbies gagal dalam perniagaan intern..

pelan internet termurah rm 28 sebulan 1gb data masa pan..

internet tm streamix teruk

3 gambar ngeri mayat robin williams tersebar luas di in..

fahami situasi kewangan seseorang sebelum mintak belanj..

internet download manager 6 05 with patch free download

siapa kita nak pertikaikan seseorang itu syahid atau ti..

cabaran 30 hari day 15 surat kepada seseorang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 448
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,423

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,504
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • beg cari makan
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..
  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • mh17 waris hampir semua anggota perkeso dal..
  • tony puaka presiden kelam kabut salahanwar
  • kreatif ibu kepada kanak kanak ini ubah con..
  • hati hati pengguna fb dedah perkhidmatan to..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sketsa cinta awak dan saya
  • emak abah opah dan atuk
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)