Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 225 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



pelan internet termurah rm 10 1 gb rm 50 6 gb 1gb denga..

caj harga langganan pakej internet di malaysia mahal te..

bagaimanakah cara untuk mendapatkan capaian internet pa..

kisah sebenar di sebalik foto ibu muda susukan anak ter..

picture perfect group in mystery 9 11 pic id d after in..

trick internet free hijau dan merah

miles lafferty posted an update also visit my weblog mo..

security and the internet of things

security and the internet of things

security and the internet of things

you can drink surge again thanks to the power of the in..

apple watch will power the internet of things

malaysia antara 10 negara yang mempunyai internet terle..

net neutrality issue internet users may face tough time..

internet slowdown day why websites feel sluggish today

keistimewaan golongan oku pakej internet streamyx 512 k..

3 cara berkesan buat duit daripada internet

why your internet is slow

use the internet to find a cheap holiday

antaramuka internet explorer terbaru gabung ciri chrome..

lajukan internet sepantas kilat super power




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 683
Widget Aktif : 4,010
Banner Aktif : 6,457

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 816,233
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adegan panas neelofa duduk atas peha awie
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • jambatan gantung menakutkan di dunia
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • rekabentuk unik bilik si manja
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • lelaki paling murah di tempat kerja
  • lunchdateub2
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • sungguh memalukan model indon kantoi bulu t..
  • memalukan ragam manusia cctv rakam aksi pas..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)