Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 243 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



tahap kelajuan talian internet tm streamyx

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

bila irfan khairi bergelar jutawan internet

gambar 9 benda paling pelik yang dijual di internet

penguna internet deka ditinggang ukum ke berat enti nge..

perbankan internet juga berisiko

perbankan internet juga berisiko

wanita asia paling laris di internet

aplikasi firechat boleh diguna tanpa internet senjata p..

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

polis minta skmm sekat penyebaran gambar separuh bogel ..

technology companies will eliminate harassment image on..

mkl crimedesk pusat snooker tawar judi internet urut se..

study many internet users are reluctant to click ads on..

gambar sebelum dan selepas hati hati berkongsi gambar d..

cabaran internet 100mb sebulan

cara tambah pendapatan dari internet

pelan internet tanpa had




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 517
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,570

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,731
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video skandal seks ustaz azhar idrus satu f..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • aku penganggur
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)