Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 241 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



tahap kelajuan talian internet tm streamyx

gambar 9 benda paling pelik yang dijual di internet

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

bila irfan khairi bergelar jutawan internet

polis minta skmm sekat penyebaran gambar separuh bogel ..

malaysia dah makin pelik menteri pun terlibat nak exclu..

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

aplikasi firechat boleh diguna tanpa internet senjata p..

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

perbankan internet juga berisiko

penguna internet deka ditinggang ukum ke berat enti nge..

gempar dokumen rahsia langkah kajang bocor di internet

wanita asia paling laris di internet

study many internet users are reluctant to click ads on..

technology companies will eliminate harassment image on..

gambar sebelum dan selepas hati hati berkongsi gambar d..

cabaran internet 100mb sebulan

pembongkaran besar besaran penipuan di internet

mkl crimedesk pusat snooker tawar judi internet urut se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 457
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,601

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,923
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..
  • kebaikan habbatussauda

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • emak abah opah dan atuk
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • blog spammers sudah bijak
  • supermummy - miza harun
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)