Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 406 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



perbandingan kos dan kelajuan jalur lebar internet mala..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

how to share the internet connectivity from computer to..

tips elakkan kuota internet berkurangan dengan cara mem..

jana pendapatan di internet tanpa modal tanpa produk se..

jana pendapatan di internet tanpa modal tanpa produk se..

masih ingat pada pelayar web internet explorer

memalukan 6 gambar artis ini menonjol diri dengan aksi ..

boleh tak hidup seminggu tanpa internet

selamat tinggal internet explorer

gambar artis ini menonjol diri dengan aksi telanjang te..

dua akta akan dipinda dan dibentangkan oktober hadapan ..

dua akta akan dipinda dan dibentangkan oktober hadapan ..

comment on clixster data internet promosi rm17 bulan 1g..

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

blogger tanpa internet

internet explorer ditamatkan dengan pengenalan windows ..

tahukah anda internet di malaysia tak layak pun disebut..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 823
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,242

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,184
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • anda pasti terkejut lihat apa yang berlaku ..
  • saya harap salib itu kekal di situ tolong j..
  • terbaik lepas ni gambar ni pasti akan dihar..
  • alyah dedah sikap sebenar ramli ms inilah f..
  • lapan remaja bawah umur kantoi di tangkap m..
  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • sulit kerja menukar baju untuk mayat di hos..
  • gaya hidup rosmah di kritik tun m dalam blo..
  • cuba search mostar anda pasti terkejut
  • isteri pangeran brunei darussalam qari al q..
  • peminat misteri komen drama hati perempuan ..
  • bero men dalam bilik salinan sebuah pusat g..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kisah nabi ismail a s
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • jangan ditangisi haid itu
  • hati itu umpama gelas
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)