Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 330 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



simkad murah tapi internet laju

ilmu internet

sekat redtube malaysia dah start tapisan internet ke

potong tangan sendiri kerana ketagih layari internet

sekat redtube malaysia dah start tapisan internet ke

2 cara lepasi sekatan internet

enhanced internet security before you get infected

cara atasi masalah internet limited access wifi

nak pelbagai pemasaran anda di internet baca sini

anak kelima sultan johor tunku abdul jalil buat kecoh d..

hotlink untuk tablet pelan internet khusus untuk tablet

gempar 12 gambar selfie fazura yang mengagumkan terseba..

pernah lihat kabel internet bawah laut

potong tangan gara gara elak ketagihan internet

remaja potong tangan kirinya untuk kurangkan ketagihan ..

gambar bayi comel yang popular di internet

kejam remaja lelaki diikat kemaluan dibakar tersebar lu..

rakaman tunjuk kemaluan dalam keretapi tersebar di inte..

gilakan trafik dari internet artikel fitnah disebarkan

aplikasi elak anak salah guna internet




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 417
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,074

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,057
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)