Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 188 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



apabila menteri bandingkan kelajuan internet malaysia d..

teknik pemasaran berkesan dari 4 sifu internet tersohor

5 gambar gadis asia model paling jelita dan seksi di in..

belumlah seseorang itu layak digelar pendekar selagi di..

seseorang mukmin dengan mukmin yang lain laksana rumah ..

tahap kefahaman seseorang tentang agama adalah berkadar..

ukuran yg paling tinggi tentang adab seseorang itu ia w..

apabila seseorang tak dapat melihat kesalahan dalam dir..

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

apabila seseorang bertanyakan satu soalan yang tidak an..

disebalik senyum dan tawa seseorang insan itu mungkin d..

cara menggalakan seseorang bersenam

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

dalam hati seseorang ada keperluan untuk merasa dicinta..

seseorang yang melakukan kesalahan dan tidak membetulka..

seseorang menganggap sekatan sebagai batu penghalang se..

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

diantara dosa dosa yang paling besar adalah berkata kas..

tidak lurus keimanan seseorang kecuali jika hatinya lur..

jangan sekali kali menilai seseorang berdasarkan penamp..

ukuran yg paling tinggi tentang adab seseorang itu ia w..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,092
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,099

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • punca sebenar dan gambar raja farah kemalan..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)