Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 194 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



teknik pemasaran berkesan dari 4 sifu internet tersohor

5 gambar gadis asia model paling jelita dan seksi di in..

dalam hati seseorang ada keperluan untuk merasa dicinta..

seseorang menganggap sekatan sebagai batu penghalang se..

seseorang yang melakukan kesalahan dan tidak membetulka..

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

diantara dosa dosa yang paling besar adalah berkata kas..

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

jangan sekali kali menilai seseorang berdasarkan penamp..

ukuran yg paling tinggi tentang adab seseorang itu ia w..

tahap kefahaman seseorang tentang agama adalah berkadar..

tidak lurus keimanan seseorang kecuali jika hatinya lur..

selalu bayangkan diri anda di dalam kasut seseorang jik..

berdebar tengok seseorang tanda jodoh ustaz azhar idrus

bukti akal fikiran seseorang ialah perbuatannya dan buk..

mh370 fariq cuba hubungi seseorang sewaktu pesawat terb..

tidak akan miskin seseorang individu itu sekiranya dia ..

kepapaan membuat seseorang yang petah bercakap menjadi ..

jangan mengukur kebijaksanaan seseorang hanya kerana ke..

tidaklah seseorang memiliki panjang angan angan melaink..

nilai dari seseorang itu di tentukan dari keberaniannya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 287
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,261

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,895
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pendedahan skandal dalaman yang mengejutkan..
  • 15 rakyat palestin terkorban di gaza waris ..
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • pengakuan janda pernah diratah anak saudara
  • five steps to buying your new car
  • inilah wajah wajah pelakon filem seram di s..
  • display custom post type items in recent po..
  • parmesan nuggets
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • pergerakan maria farida dikawal anak lelaki
  • ww mana milik kita
  • aliran trafik menuju ke ibu negara perlahan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • kurang ajaran tak sesat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • izyanshamba.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)