Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 248 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



tahap kelajuan talian internet tm streamyx

aplikasi firechat boleh diguna tanpa internet senjata p..

wanita asia paling laris di internet

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

perbankan internet juga berisiko

perbankan internet juga berisiko

hati hati bila upload gambar di internet 3 gambar

line internet putus

ini dia 10 negara dengan internet paling laju dan panta..

gambar taib mahmud jadi viral di internet

jururawat beraksi terlampau tersebar di internet

jururawat beraksi terlampau tersebar di internet

penguna internet deka ditinggang ukum ke berat enti nge..

senarai 10 negara dengan internet paling laju dan panta..

gempar dokumen rahsia langkah kajang bocor di internet

malaysia dah makin pelik menteri pun terlibat nak exclu..

kebebasan internet terancam

punca mesin atm digodam virus malware di guna kan log i..

internet tips long password can make your password stro..

polis minta skmm sekat penyebaran gambar separuh bogel ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,661

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,338
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • romantik itu sunnah nabi
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)