Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 307 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



ditipu oleh seorang internet marketer popular

3 cara nak lajukan internet

internet onexox

mantapkan ilmu internet marketing sambil bantu mangsa b..

cikgu cantik tinggi lampai ini menjadi viral di interne..

cikgu cantik tinggi lampai ini menjadi viral di interne..

teknik meng cut internet orang yang suka menggunakan wi..

mahu dapatkan duit sampingan di internet

gambar gambar lu yang tidak sepatutnya berad di interne..

tahukah anda inilah karangan yang pernah menggemparkan ..

khidmat data internet tak telus syarikat telco penipu p..

inilah 5 penyebab kuota internet anda cepat habis

inilah rahsia perniagaan internet dibocorkan oleh irfan..

inilah 5 penyebab kenapa kuota internet cepat habis

jasa nikah siri semarang marak di internet tarif mulai ..

mengejutkan guru wanita ini menjadi viral di internet k..

kemewahan keluarga tokong viral di internet

gadis ini dalam ketakutan gara gara teman lelakinya upl..

gambar pasangan remaja paling popular di internet 5 fot..

gadis ini dalam ketakutan gara gara teman lelakinya upl..

blogger tanpa internet dan komputer sendiri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 427
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 7,006

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,203
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • menarik foto lawak giler 813
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • ceo mc donald s letak jawatan
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • hati hati jenayah langgar belakang kereta
  • instagram khas untuk anak orang kaya malays..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)