Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 209 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



kelajuan internet idaman semua

review simkad altel kelajuan internet altel

diantara dosa dosa yang paling besar adalah berkata kas..

cintaku kepada tuhan kerana aku adalah ciptaan nya cint..

wordless 14 bila tunjuk kepada seseorang sesuatu yang l..

jom lihat cara nak prank seseorang hanya menggunakan me..

apabila seseorang tak dapat melihat kesalahan dalam dir..

apabila seseorang bertanyakan satu soalan yang tidak an..

kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan k..

tawadhu ialah bila setiap kali seseorang berjumpa denga..

bila allah ingin seseorang itu menjadi baik nescaya all..

kepapaan membuat seseorang yang petah bercakap menjadi ..

mengapa jin betina mencintai seseorang lelaki

tidak lurus keimanan seseorang kecuali jika hatinya lur..

ukuran yang paling tinggi tentang adab seseorang itu ia..

budak 2 tahun maut dlm dakapan bapa akibat terkena merc..

bukti akal fikiran seseorang ialah perbuatannya dan buk..

ukuran yg paling tinggi tentang adab seseorang itu ia w..

keadaan seseorang ketika dalam kubur

rosaknya akidah seseorang itu apabila dia mempersendaka..

izara aishah sayu menjelang aidilfitri terkenang seseor..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 432
Widget Aktif : 4,062
Banner Aktif : 6,177

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 785,289
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 3 gambar terbaru sharifah sakinah bersenam ..
  • geng khalifah islam tak sempat letupkan dis..
  • 2 gambar julia perez timbul kontroversi lag..
  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • kamdar jalan tar terbakar 3 gambar
  • aksi menyusukan teman lelaki trend baru di ..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • awas bakteria dalam air minuman
  • menarik foto lawak giler vol 237
  • 18 video aksi rakaman tanpa seurat benang d..
  • hadiah soal selidik 4 mialiana com dah samp..
  • gadis buat aksi strip di jalan kuching

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • emak abah opah dan atuk
  • taman di dalam shoping mall
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • 30andstillneurotic.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)