Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang 344 hits  

Mengawal Kelajuan Internet Seseorang

Toturial ini kera baik sedikit la dari Netcut kalau Netcut potong terus line orang Sekarang kita mula belajar cara untuk kawal internet dengan menggunakan software P2POWER Korang boleh setkan speed pengguna internet yang lain paling minimum pun 10kbps 10k

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

comment on clixster data internet promosi rm17 bulan 1g..

blogger tanpa internet

internet explorer ditamatkan dengan pengenalan windows ..

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

simkad rakyat 1malaysia sr1m tawar pakej internet rm 17..

para pengguna internet perlu ada pengetahuan siber

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer

microsoft akan menamatkan jenama internet explorer bers..

dua akta akan dipinda dan dibentangkan oktober hadapan ..

how to share the internet connectivity from computer to..

tips elakkan kuota internet berkurangan dengan cara mem..

masih ingat pada pelayar web internet explorer

gambar artis ini menonjol diri dengan aksi telanjang te..

jana pendapatan di internet tanpa modal tanpa produk se..

jana pendapatan di internet tanpa modal tanpa produk se..

4 hari tanpa internet

berikut adalah 8 negara dengan akses internet yang terp..

dua akta akan dipinda dan dibentangkan oktober hadapan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 237
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 7,167

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,449
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..
  • fariz musa muka tak malu
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • furious 7 review
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • airasia introduces three new routes

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)