Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 886 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal tumis sotong

resepi sambal peria katak

nasi kapit sambal nyior mek

resepi sambal pecel jawa sedap

resepi sambal kicap istimewa

menu ayam bbq dan sambal sotong

resipi sambal sotong sumbat

sambal tumis sotong petai

resepi sambal belacan

resepi sambal gesek

ayam masak sambal ala johor

sambal tumis ikan bilis sama petai

sambal telur goreng

resepi sambal goreng jawa

resepi sambal goreng jawa

ayam masak sambal ala johor

masak lemak perut sup sawi sambal tempe

ayam masak sambal ala johor

ogy promosi sambal saadiah

sambal tumis udang dengan petai

sambal nenas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 683
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,472

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 815,551
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • penerbangan malaysia airlines mas lancar ba..
  • harga minyak di selangor kekal tidak naik
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • lunchdateub2
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • rekabentuk unik bilik si manja
  • 5 things to do in malacca melaka
  • adegan panas neelofa duduk atas peha awie
  • september top 10 popular post relaks minda
  • a wedding a bicycle and qurban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)