Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 818 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal gesek

sambal sotong sos tiram

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama zulin aziz tesco ampan..

resipi sambal sotong sumbat

sambal sotong kering

resepi pau sambal atau burger malaysia

resepi lala masak sambal tumis

sambal petai udang mantap

resepi sambal tumis ikan bilis

sambal hitam pahang dan sambal machang

sambal instant

menu berbuka dan bersahur ikan salmon grill dengan sala..

menu berbuka dan bersahur asam pedas ikan jenahak sup c..

sambal jerman 7 samba brazil 1

jerman sambal belacankan brazil 7 1

sambal tumis ikan bilis

sambal tumis ikan bilis dengan petai

sambal tumis ikan bilis

menu berbuka dan bersahur ikan talapia bakar udang gore..

sambal hijau sodapp serbaguna

gambar lawak sedih brazil kalah jadi sambal belacan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,267

Domain Dibenarkan: 10,290
Jumlah Artikel : 787,352
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kanak kanak ini melantak makan 14 kg nasi 8..
  • video iklan maxis sempena merdeka sangat la..
  • kekasih sakinah seorang pilot
  • biodata aimi najwa bt jul baharin 5 gambar ..
  • video terbang a malaysian story filem pende..
  • atm bedil kota bharu
  • rayer celaka umno didakwa di bawah akta has..
  • masalah gigi kuning dan berkarat
  • pengalaman shopping online
  • krisis mb minta lebih nama tidak ikut perle..
  • gaza masih kalah
  • sari yanti enggan ulas lanjut kisah rumah t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • gogelabah.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2788)   wanita (1814)   diari (1590)   produk (1327)   rojak (1205)   lelaki (1131)   berita (806)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (281)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (94)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)