Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 1097 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi kerabu sotong udang kering mesti cuba

resepi sambal garing tempe bersama kacang dan ikan bili..

resepi cara masak lemak telur cili padi

sambal telur pecah

sambal tumis ikan bilis berpetai

sambal daging

ikan bakar sambal petai

sambal ayam dan ulam ulaman

sambal ikan bawal berlada

sambal telur pecah

resipi ayam sambal sesal separuh nyawa

sambal kerang mama

nasi goreng sambal belacan

sambal belacan tapi takda belacan

sambal ikan bilis paling asli

sambal kentang goreng azama in da house

ikan bakar sambal petai

sambal nenas ikan tongkol

terung sambal udang kering

sambal ikan bilis tumbuk resepi abah

ubi rebus sambal tumis ikan bilis dan kopi o




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,027

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,066,968
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • shaheizy sam dedah siapa yang pernah jadi k..
  • pengakuan mak janda pernah diratah anak sau..
  • tragedi van sekolah murid perempuan berusia..
  • panas nabila huda mengamuk gila di instagra..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • gambar madonna jatuh tergolek di pentas ter..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • kitakawan printscreen arahan mat sabu langg..
  • kisah rasulullah saw dengan buah limau
  • pesanan liyana jasmay buat lisa surihani am..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cinta terlarang
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tips balik kampung dengan selamat
  • menghidupkan sunah rasulullah saw

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)