Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 920 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal tumis sotong kembang

resepi sambal tumis sotong

menu ayam bbq dan sambal sotong

resepi sambal kicap istimewa

resepi sambal belacan tomato yang ringkas

sambal tumis sotong petai

resepi sambal peria katak

nasi lemak sambal hitam belimbing buluh

sambal ikan bilis kacang tanah mudahnya hidup

resepi sambal goreng jawa

ayam masak sambal ala johor

resepi sambal goreng jawa

sup makaroni bersama sambal kicap pedas

resepi sambal kering ikan bilis tempe

sambal ketuk jawa

resepi sambal tumis telur rebus

masak lemak perut sup sawi sambal tempe

resepi sambal tumis udang bersama petai

sambal goreng tempoyak

resepi sambal tumis ikan bilis

sambal tumis udang dengan petai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 596
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,522

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 852,489
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adakah miera liyana ada hubungan sulit deng..
  • 12 gambar allahyarham hazalli yang maut sup..
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..
  • pengetua af 2014 datuk hattan berang adel t..
  • betul ke uqasha senrose bercinta dengan sha..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • update kemalangan superbike di karak
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • lelaki baru keluar penjara perkosa adik
  • 4 orang ini mengaku mampu menghidupkan oran..
  • nota buat cempaka sophilea
  • promosi bulanan shaklee

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • aku penganggur
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)