Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 927 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal tumis sotong kembang

resepi sambal tumis sotong

menu ayam bbq dan sambal sotong

resepi sambal peria katak

sambal tumis sotong petai

resepi sambal belacan tomato yang ringkas

sotong kam heong

resepi sambal gesek

sotong sebesar bas mini ditangkap

sotong masak serai

sotong gergasi dengan 8 sesunggut 1 meter

inilah sotong mampu meniru 15 haiwan lain

promo opening suamiku encik sotong

sambal tumis ikan bilis sama petai

nelayan berjaya tangkap sotong sebesar bas mini

ogy promosi sambal saadiah

masak lemak perut sup sawi sambal tempe

sambal telur goreng

sambal tumis udang dengan petai

nasi kapit sambal nyior mek

resepi sambal belacan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 658
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,608

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,031
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • kumpulan kata ucapan tahun baru islam hijri..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • video s e k s ustaz azhar zulkifli wahab ta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)