Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 962 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 3,900
Banner Aktif : 6,761

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,568
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..
  • ngeri 3 gambar lelaki terburai perut ditika..
  • hospital benarkan pesakit seks atas katil
  • selamat pengantin baru neelofa bakal naik p..
  • bekas awek kamal adli tayang pakwe baru
  • illegal dumpsites make up 30 of mosquito br..
  • semua wanita wajib ambil belle femme demi k..
  • penduduk gempar jumpa plastik berisi kepala..
  • aneh pokok pelik ini mempunyai buah tidak b..
  • penemuan mengejutkan bayi berusia 7 bulan y..
  • love is 10 talking till fall asleep
  • myracles beauty

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 26 fascinating films about food
  • sketsa cinta awak dan saya
  • melayu boleh
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)