Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 1546 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal sotong kering aroma semerbak

resepi sotong celup tepung rangup

resepi sotong sumbat

resepi sambal telur

resepi sambal tumis udang petai

resepi sambal petai udang mantap

kongsi resepi siakap sambal belimbing buluh

amboi melampau sangat harga sambal sotong dia

resepi roti puri

resepi teh c peng

resepi rendang daging spesial nangka muda

resepi cara masak beriani gajus

resepi cara buat tauhu sumbat sedap

resepi terbaik tepung goreng pisang rangup

resepi kek belang kukus

ayam goreng berempah jintan resepi cheff

resepi cara buat pai tee

resepi cara buat peach leaf pie sedap

resepi ikan pari berlada

sambal tuhau

sambal udang petai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 637
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • aku penganggur
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)