Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 832 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal belacan

resepi sambal gesek

resipi sambal sotong sumbat

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama zulin aziz tesco ampan..

sambal sotong sos tiram

nasi kapit sambal nyior mek

resepi pau sambal atau burger malaysia

resepi sotong sumbat

resepi sambal goreng jawa

resepi sambal goreng jawa

video ikan keli sambal berulat pasar ramadhan

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama arja lee sambal ikan b..

samba brazil menjadi sambal ikan bilis

sambal tumis ikan bilis dengan petai

ikan sambal pedas pedas

samba dah jadi sambal

ddhn sambal tempoyak ikan bilis

resepi sambal belacan binjai

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama mark adam spaghetti ma..

sambal tumis udang dengan petai

resepi daging sambal kicap dengan kentang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 759
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,343

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)