Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 1056 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sotong percik bakar heart emoticon

resepi sotong percik bakar heart emoticon

sambal ikan bilis tumbuk resepi abah

resepi sotong goreng tepung yang senang sangat

resepi sambal ketuk

resepi sotong gerong tepung yang senang sangat

resepi sotong goreng tepung rangup

resepi sambal totok jawa

sambal ayam dan ulam ulaman

resepi kari ayam tanpa santan paling senang untuk orang..

resepi pengat pisang bubur sagu pisang

resepi waffle

resepi tortilla wrap

resepi kuih ketayap mudah dan ringkas

sambal daging

ikan bakar sambal petai

pulut inti pulut sambal

sambal ikan petai super pedas

terung sambal udang kering

rojak with sambal pecal for iftar

resipi sambal kari udang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 420
Widget Aktif : 3,928
Banner Aktif : 7,032

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,415
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • artis wanita melayu barai dah di pakai rama..
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..
  • jururawat tak beretika muatnaik gambar yang..
  • qu puteh saya dan ibu hilang punca rezeki s..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • pelajar perempuan bertudung selfie nampak c..
  • arca manusia dari lelehan lilin yang menakj..
  • malaysia keen to participate in maritime si..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)