Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 871 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi sambal peria katak

menu ayam bbq dan sambal sotong

nasi kapit sambal nyior mek

resepi sambal tumis udang bersama petai

resipi sambal sotong sumbat

resepi sambal pecel jawa sedap

resepi sambal kering ikan bilis tempe

resepi kampung sambal tempoyak daun kayu

resepi sambal tumis ikan bilis

resepi sotong bakar percik

resepi sambal tumis telur rebus

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama zulin aziz tesco ampan..

sambal tumis sotong petai

ayam masak sambal ala johor

sambal tempoyak ikan bilis

ayam masak sambal ala johor

sambal tumis ikan bilis sama petai

sambal telur goreng

ogy promosi sambal saadiah

sambal tumis udang dengan petai

resepi sambal belacan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 155
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,434

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 792,343
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • gambar cctv di jumpai ditandas cafe uiam me..
  • lagi tentera israel masuki gaza
  • aloe vera penyembuhan semulajadi untuk kans..
  • sebenarnya mandi sejuk membawa kebaikan unt..
  • video gola malaysia vs arab saudi 0 3 sukan..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • photoshoot untuk loreal product
  • bayang kiamat menutupi kaabah
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ubat cairkan kahak ibu dan anak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)