Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 1214 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



resepi cara masak sambal tumis sotong kembang

resepi mudah mee sup udang sambal

resepi sambal goreng jawa

resepi sotong percik bakar heart emoticon

resepi cara buat sambal belacan kuinin

resepi cara buat sotong goreng bersos serai

amboi melampau sangat harga sambal sotong dia

resepi gulai darat ikan peria katak

nasi lemuni sambal sotong

resepi kari sotong nalarekek

resepi cara masak sotong goreng kucai

sambal ikan bawal berlada

ngeri pertarungan sampai mati diantara ajing laut denga..

sambal telur pecah

ngeri pertarungan hidup mati antara sotong kurita vs an..

fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong

sambal tumis ikan bilis berpetai

sambal ikan bilis paling asli

fesyen sotong neelofa jadi isu

nasi goreng sambal belacan

sambal belacan tapi takda belacan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 618
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 7,199

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,111,001
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • hutang dalam kehidupan
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • roti canai rm 6 70 sekeping sebab gst meman..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua
  • tiada tajuk
  • inilah wajah ayah benjy

  • wajib baca :

  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • skandal pejabat
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • cerita semalam hot spring kah
  • cinta terlarang
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)