Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 783 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



sambal sotong kering

giveaway seronoknya raya bersama sotong

ketuk ketuk ramadan 2014 bersama zulin aziz tesco ampan..

sambal sotong sos tiram

resepi sotong szechuan

sambal kicap kota medan selera danau kota

44 murid keracunan makanan disebabkan ayam sambal

sambal kicap

sambal petai terung

sambal udang

makan ayam sambal 54 murid keracunan

sambal kicap

ikan masak sambal

lempeng cicah sambal tumis

resepi sambal ikan bilis petai koleksi juadah kegemaran..

sambal pedas terubuk masin

sambal pedas terubuk masin

sambal ikan bilis petai part 1 koleksi juadah kegemaran..

54 murid keracunan makanan disebabkan ayam sambal

ahmad albab dan sambal belacan

sambal ikan bilis syamimi saad




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,825
Banner Aktif : 6,287

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • salam lebaran
  • selamat hari raya
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)