Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Resepi Sambal Sotong Katak 766 hits  

Resepi Sambal Sotong Katak

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera Sayang abang bawa balik sotong katak ni 39 39 39 39 Sotong apa Sotong Katak Sotong apa Sotong Katak Eh eh dah macam iklan burung apa burung murai nak Hadoii Secara jujurnya memang pertama kali hellip

Teruskan Membaca..



sambal sotong sos tiram

resepi daging sambal kicap dengan kentang

sambal sotong kering

resepi sotong szechuan

resepi sotong bakar berempah

giveaway seronoknya raya bersama sotong

sambal pecal

sambal belacan

homemade sambal ikan bilis warisan nek busu

menu brunch nasi lemak sambal paru

open order sambal ikan bilis kering

ikan masak sambal

homemade sambal ikan bilis warisan nek busu

40 jenis sambal johor

cencaru sumbat goreng sambal

ahmad albab dan sambal belacan

sambal petai terung

ikan masak sambal

makan makan pucuk paku sambal ikan kopi o

sambal ikan bilis kering projek permulaan

ibu tiri sumbat sambal gesek dalam mulut kem luan gadis




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 292
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,154

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,585
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tanda tanda kanser payudara
  • spisis kawan yang femes
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)