Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17433 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



kerana al qassam askar israel terkencing dalam seluar

sheila selfie tanpa seluar dalam

pray4gaza obama malu besar komando nya terkucir dalam s..

godaan video wanita tanggal seluar dalam

hari tanpa seluar pada 13 jan di raikan

berhati hati dengan video wanita tanggal seluar dalam

skandal splash dibayar 10 kali ganda dari harga tawaran..

gambar gambar yang mereka tak sedar dah kantoi

azizulhasni pakai sarung tangan save gaza di sukan koma..

gambar 5 maut 4 cedera dalam dua nahas balik raya di gu..

gambar dan video kelembikan tentera israel yang ramai t..

pensyarah gila mengajar pakai seluar dalam sahaja

fesyen seluar gadis bertudung paling pelik pengaruh tre..

gambar terkini anak perempuan bongsu ustaz azhar idrus ..

wanita pakai maskara curi milik mangsa mh17 dikecam 5 g..

gambar terkini anak perempuan bongsu ustaz azhar idrus ..

wanita cantik pakai maskara yang dicuri dari lokasi mh1..

gambar anak perempuan bongsu ustaz azhar idrus pakai tu..

gambar terkini anak perempuan bongsu ustaz azhar idrus ..

gambar terkini anak perempuan bongsu ustaz azhar idrus ..

jangan lupa pakai seluar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 315
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 6,253

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • cara nak mengelakkan tetamu guna gadget ket..
  • dibuang keluarga kerana peluk islam
  • israel akui kehebatan pejuang hamas
  • pesawat berpatah balik akibat ancaman penum..
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • alihamsa55 najibrazak kerajaan perlu letak ..
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia label pada buah buahan
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)