Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17719 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



anzalna muatnaik gambar seluar dalam di instagram

gambar padah pakai seluar ketat hingga nampak benda tak..

gambar padah pakai seluar ketat hingga nampak benda tak..

gambar padah pakai seluar ketat hingga nampak benda tak..

tempat sulit selebriti jelas kelihatan tanpa seluar dal..

sentuh anjing tak haram dalam islam

pakai tudung tapi nampak seluar dalam

aktiviti program sentuh anjing tak sama dalam surat per..

jep sepahtu jawab isu gambar wanita dalam instagramnya

kesan buruk memakai bra dan seluar dalam semasa tidur

bahagian dalam selebriti jelas kelihatan 10 gambar

bayi tak bergerak dalam kandungan

zulkifli ariffin dedahkan siapa wanita dalam gambar ter..

maki hamun aaron aziz di instagram buatkan peminat terk..

minah salleh berjemur di pantai saujana tak pakai coli

gambar pelanggan mengamuk temui ulat dalam daging ayam ..

maki hamun aaron aziz di instagram buatkan peminat terk..

apek tak pakai baju proses tauhu memang pengotoq puak p..

maki hamun aaron aziz di instagram buatkan peminat terk..

wanita patut baca inilah akibat kalau wanita tidak paka..

kalau fizz tengok saya pakai bikini pun dia tak ada naf..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 271
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,698
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • gambar bumbung rumah tercabut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • panas azmin sudah mula muak dengan anwar ib..
  • testimoni menggunakan produk l arome slimmi..
  • order now homepickled
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • supermummy - miza harun
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)