Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17601 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

pasangan kekasih larikan diri dari serbuan tapi lupa pa..

kecoh aaron aziz tunjuk gambar seluar dalam di instagra..

hero malaya aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

aaron aziz muat naik gambar seluar dalam di instagram

penjelasan sebenar aaron aziz isu tunjuk gambar seluar ..

mendedahkan aurat dalam tak sedar

inilah akibat pakai seluar terlalu ketat para wanita am..

pakai telekung tanpa seluar pasangan dicekup beromen

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

peminat terkejut aaron aziz tunjuk gambar seluar dalam ..

aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

hangat aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

aaron aziz tayang seluar dalam putih di instagram

pakai telekung tanpa seluar dalam ketika dicekup berome..

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

keburukan pakai bra dan seluar dalam semasa tidur malam

pakai tudung tapi tak pakai seluar

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 291
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,333

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,134
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)