Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17643 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



kecoh aaron aziz tunjuk gambar seluar dalam di instagra..

pasangan kekasih larikan diri dari serbuan tapi lupa pa..

peminat terkejut aaron aziz tunjuk gambar seluar dalam ..

dah tua tua perangai tak senonoh dalam bus video

panas aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

gambar luarbiasa binatang yang pakar dalam penyamaran

gambar ayu raudhah bertudung tapi dedah baju dalam

video adik neelofa pakai seluar pendek buat ice bucket ..

video adik neelofa pakai seluar pendek buat ice bucket ..

upload gambar dalam blog

jual bekas seluar dalam bayar yuran

wak doyok ditegur oleh gadis bukan islam pakai seluar p..

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

penjelasan sebenar aaron aziz isu tunjuk gambar seluar ..

tak sempat ke hospital maut lahirkan anak berseorangan ..

aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 812,240
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lembu istimewa akhirnya mati
  • mas marah kecewa pesawatnya dituduh mendara..
  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • anak menteri kini bergelar duta
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • throwback biological clock is ticking
  • mini paceman adventure
  • kuch2hotahu francais tauhu pertama di indon..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • 20 kelebihan wanita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)