Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17777 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,717

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 912,497
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • azwan ali berang gambar dia bertudung diput..
  • heboh diperkatakan bintang bolasepak mesut ..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • gambar kucing jadi perhatian kerana menungg..
  • kantoi pelajar rakam pengetua dan guru buat..
  • isteri curang kekasih isteri di belasah
  • comeback by dhiya hr
  • terkejut jumpa bom tangan lama
  • jom tengo video ni mesti lelaki rasa tergug..
  • siapalah kita hanyalah sekerdil hamba
  • pengesahan jakim tentang isu cokelat dna ba..
  • another bakery with rat droppings

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • supermummy - miza harun
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • 26 fascinating films about food
  • di tubir bibir mataku
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)