Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 18097 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



lelaki ketagih pakai seluar dalam baru setiap hari

hampir muflis kerana ketagih pakai seluar dalam baru pa..

kemaruk pakai seluar dalam baru hingga hampir muflis

lelaki ketagih pakai seluar dalam baru setiap hari

gambar pakai seluar tapi terbonjol keluar korang nampak..

gambar lolla yen gadis cina pakai tudung jadi viral

koleksi sejarah hitam artis malaysia terkantoi tak paka..

wanita tak tahu hamil lahirkan anak dalam tandas

gambar 18sg kesan mati gantung diri yang pasti buat and..

anzalna muatnaik gambar seluar dalam di instagram

koleksi sejarah hitam artis malaysia terkantoi tak paka..

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

bahaya pakai coli dan seluar dalam ketika tidur

kilafairy suka belanja punggung melentik di instagram

3 gambar gadis kantoi bercium dalam wayang

gila seluar dalam

kantoi 3 gambar awek cun ini terlupa pakai seluar dalam..

gambar 18sg kesan mati gantung diri yang pasti buat and..

gambar lolla yen gadis cina pakai tudung jadi viral

3 gambar ajai tayang badan yang sado tak kisah di kriti..

gambar abang sado kacak jual ayam jadi viral




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 619
Widget Aktif : 4,029
Banner Aktif : 7,234

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • apa akan terjadi apabila sabun diletakkan d..
  • amboii bukan main lagi abang ini mer akam v..
  • mengejutkan gambar rumah zizan di terenggan..
  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • maya karin kini jadi jutawan hartanah di lo..
  • kerana nasi ayam rm18 wanita tanggal baju
  • 7 gambar inilah kerja yang paling menguji n..
  • video wanita tanggal baju selepas dituduh t..
  • harta pusaka di bahagi sesuka hati ustaz az..
  • wanita buka baju dituduh tak bayar minuman
  • jenis darah manusia
  • ovari rosak kerana makan produk supplement ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • kurang ajaran tak sesat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat
  • jangan ditangisi haid itu
  • ciri ciri wanita solehah
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • aku penganggur
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)