Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17742 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 418
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,620

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,582
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • akibat tidur mati gadis disetubuh lelaki ti..
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..
  • good luck adik adik spm
  • abu sayyaf ugut penggal kepala tauke cina
  • wow artis pun minum bless
  • benarkah tepung gandum guna bahan penyebab ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • taman di dalam shoping mall
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • never date a person who
  • tanda orang sayang dekat kita
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)