Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17669 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



gadis bertudung upload gambar hanya memakai seluar dala..

kecoh aaron aziz tunjuk gambar seluar dalam di instagra..

gadis bertudung upload gambar hanya memakai seluar dala..

penjelasan sebenar aaron aziz isu tunjuk gambar seluar ..

aaron aziz tayang seluar dalam di instagram

penjelasan sebenar aaron aziz isu tunjuk gambar seluar ..

pakai telekung tanpa seluar

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

inilah reaksi peminat aaron aziz apabila pelakon kacak ..

wak doyok ditegur oleh gadis bukan islam pakai seluar p..

inilah padahnya gadis cantik pakai seluar terlalu ketat

bahaya ini akibat pakai seluar ketat wanita ambil iktib..

inilah padahnya gadis cantik pakai seluar terlalu ketat

inilah padahnya gadis cantik pakai seluar terlalu ketat

artis lelaki rakam video lucah dalam instagram

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

pakai telekung tanpa seluar

suami isteri gaduh disebabkan seluar dalam

bila suami isteri bergaduh disebabkan seluar dalam

pegawai topeng seluar dalam terima padah

c string membuat setiap jenis seluar dalam lain kelihat..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 204
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,500

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,793
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • monolog rasa
  • jika memang engkau jodohku
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)