Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM 17892 hits  

KECOH GAMBAR KILAFAIRY TAK PAKAI SELUAR DALAM INSTAGRAM

Gua pun tak tahu apa nak jadi pada anak penyanyi veteran sorang ni Ingatkan di bulan puasa ni dapat la dia bersopan sikit rupanya makin menjadi jadi beb kegilaan beliau Hari ni kecoh pasal sekeping gambar artis ni didalam instagram yang dikatakan tak paka

Teruskan Membaca..



9 gambar gadis ditipu syarikat pemodelan dalam facebook..

kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 27 juta pengi..

jururawat buat aksi tak senonoh hisap bat dalam kereta ..

tarian aishwarya rai lupa pakai seluar dalam jadi isu k..

4 gambar bertudung neelofa pakai seluar jeans yang amat..

tiada siapa yang perasan perempuan ini tak pakai seluar

lelaki ini tidak setuju dengan kepercayaan dalam keluar..

aksi menggoda polis wanita belarus dalam kalendar 2015 ..

makjemah lelaki ini tidak setuju dengan kepercayaan dal..

selebriti terkenal lupa pakai seluar dalam menjadi tump..

gadis seksi tak dialu alukan di terengganu gambar

ada ke lelaki yang sanggup pakai baju macam ni 3 gambar

lindsay lohan muat naik ayat alquran dalam instagram

inilah keadaan dalam piramid mesir yang ramai tak tahu

padah tertinggal telefon dalam pesawat gambar peribadi ..

gambar 6 gambar keadaan bahagian dalam piramid

kim k kongsi gambar menggoda rai 27 juta pengikut di in..

hanis zalikha bertudung rakan baik dan kekasih kongsi g..

kenapa tak guna instagram

dah muflis buat cara muflis ler tak payah duk pakai aka..

kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 27 juta pengi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 212
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 7,081

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,845
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • guru wanita memuat naik status hina kaum ad..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro tersebar..
  • bunga citra lestari dedah rahsia kenapa ash..
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • perfume murah di airport melbourne

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tanda tanda kanser payudara
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)