Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Marine Essence Body Wash and Shampoo 911 hits  

Marine Essence Body Wash and Shampoo

Assalamualaikum Haa Sabun Marine Essence dalam bentuk liquid dan juga shampoo Kalau before ni Marine Essence dalam bentuk sabun ketul tu kan haaa ni dah diupgrade ke bentuk liquid tapi still menggunakan bahan2 yang sama dengan sabun ketul tu Sebotol RM33

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 273
Widget Aktif : 3,896
Banner Aktif : 6,854

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,172
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • 7 berita hoax di facebook yang gemparkan du..
  • pelakon lucah dibesalah sebab tunjuk pandai
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • terkini dua selebriti jelita wanita sah ber..
  • takkan bini mu nak makan nasi tak boleh
  • tanda tanda kiamat sudah berleluasa mukjiza..
  • mesti tengok gambar diana amir yang pasti m..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • islam itu indah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • 26 fascinating films about food
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)