Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Marine Essence Body Wash and Shampoo 917 hits  

Marine Essence Body Wash and Shampoo

Assalamualaikum Haa Sabun Marine Essence dalam bentuk liquid dan juga shampoo Kalau before ni Marine Essence dalam bentuk sabun ketul tu kan haaa ni dah diupgrade ke bentuk liquid tapi still menggunakan bahan2 yang sama dengan sabun ketul tu Sebotol RM33

Teruskan Membaca..



ubat gigi garam buluh marine essence

sabun marine essence cod bandar tasik permaisuri

new year resolution breathe in better air for a stronge..

fuad grbesic video fc bayern munich and germany under 1..

tutorial black and white image hover

tutorial menu with images and hover effect

supermodel nina agdal we can hit a golf ball 200 yards ..

justin bieber and selena gomez steak their claim to eac..

kje2 ot ot ot kumpul duit awal2 thun hjung thun bley re..

4 hari 3 malam di hotel guest and spa lukut negeri semb..

first and simple giveaway oleh cik iman

family insurance and its benefits

studyplan radiography and diagnostic imaging kahs

first and simple giveaway oleh cik iman

tyga we got my own reality show kylie jenner and blac c..

first and simple giveaway oleh cik iman

first and simple giveaway oleh cik iman

online payment con and ghl systems ghl

families wait and pray as divers search

pope hindu priest and an elephant

first and simple giveaway oleh cik iman




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 6,938

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,245
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • lelaki ini akhirnya sedar selepas menghabis..
  • foto miley cylus dan teman lelaki tanpa pak..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pasma cai terus meng anjing hadi awang
  • gadis ini dicuri rakam di fitting room kola..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • cerita semalam hot spring kah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)