Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Marine Essence Body Wash and Shampoo 906 hits  

Marine Essence Body Wash and Shampoo

Assalamualaikum Haa Sabun Marine Essence dalam bentuk liquid dan juga shampoo Kalau before ni Marine Essence dalam bentuk sabun ketul tu kan haaa ni dah diupgrade ke bentuk liquid tapi still menggunakan bahan2 yang sama dengan sabun ketul tu Sebotol RM33

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 142
Widget Aktif : 3,906
Banner Aktif : 6,755

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • video model bersiar tanpa seluar di kota ra..
  • amelina akui memang belum bertudung
  • makjemah anak paksa ayah beli iphone 6 dan ..
  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • tip mudah kembalikan kesihatan mata
  • 7 gambar cucu amy search yang comel keisha ..
  • keputusan malaysia vs myanmar
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • ngeri cacing pita bersarang dalam otak lela..
  • berhati hati dengan wanita ini
  • piala aff suzuki separuh masa pertama malay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kahwin muda girls only
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)