Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Marine Essence Body Wash and Shampoo 963 hits  

Marine Essence Body Wash and Shampoo

Assalamualaikum Haa Sabun Marine Essence dalam bentuk liquid dan juga shampoo Kalau before ni Marine Essence dalam bentuk sabun ketul tu kan haaa ni dah diupgrade ke bentuk liquid tapi still menggunakan bahan2 yang sama dengan sabun ketul tu Sebotol RM33

Teruskan Membaca..



press statement by yb minister of foreign affairs on th..

do s and don t untuk pesakit pcos

movie update ricki and the flash hingga captain america..

more than thousand like and 1k fb user pm comment

digi reload and win contest

video engagement nurul and ferdaus

love and hip hop ain t no love here mally mall nikki mu..

scone and tea taman sedia

breastmilk soap and lotion ready for mummy s ameryllis ..

p value and significance

izeara 6inch body serum murah kurus sepantas 48 jam

wak doyok pun nak tayang body

samsung galaxy s6 and galaxy s6 edge trade in programme

najib one and only pm who brought many changes to sabah..

mrs malinde mucher liked bjc dari kacalensa and left a ..

jpj officers nabbed for smuggling out road tax stickers..

ini yang berlaku lepas sebulan guna bio essence bio gol..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kau setan aku malaikat
  • kisah nabi ismail a s
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • jangan ditangisi haid itu
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bahaya ajinomoto
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)