Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Marine Essence Body Wash and Shampoo 933 hits  

Marine Essence Body Wash and Shampoo

Assalamualaikum Haa Sabun Marine Essence dalam bentuk liquid dan juga shampoo Kalau before ni Marine Essence dalam bentuk sabun ketul tu kan haaa ni dah diupgrade ke bentuk liquid tapi still menggunakan bahan2 yang sama dengan sabun ketul tu Sebotol RM33

Teruskan Membaca..



marine essence hair syampo

talking to afham and alif

black beauty scrub ameryllis for face and body with act..

la bourse paris tonic essence shampoo 300ml promotion s..

tropika baby hair and body oil

dettol healthy fresh body wash perlindungan dan keharum..

malaysia marine and heavy engineering sdn bhd mhhe

sabun marine essence promotion sale

sabun marine essence

add meta description tags to blogger homepage and postp..

february giveaway by mellya and friends

ulama hukum copy and paste

video b ogel dan gambar tanyang buah d ada gadis cantik..

sexiest and beautiful breasts contest in thailand

what is heat stroke and 8 tips to prevent it during hot..

big points redemption for aax and it is super cheap

the 26 most unusual and creative hotels in the world

hippo and dog

how to add blogger and google comments system with togg..

hippo and dog

how and why to use adsense access and authorization fea..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)