Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BIDANG TUGAS JK KERJA KEM 152 hits  

BIDANG TUGAS JK KERJA KEM

1 Komandan Kem Menubuhkan bahagian bahagian seperti urusetia latihan dan sebagainya untuk memudahkan pentadbiran Memberi taklimat kepada Ketua Kontinjen dan mempengerusikan roll call setiap jam 11 00 malam Menyediakan laporan harian dengan bantuan pegawai

Teruskan Membaca..



penguasa kastam w41 bidang tugas syarat kelayakan cara ..

penguasa kastam w41 bidang tugas syarat kelayakan cara ..

bidang tugas gaji penguasa kastam w41

penguasa kastam w41 bidang tugas syarat kelayakan cara ..

salah ke kerja tidak ikut sijil degree

isu kakitangan awam berniaga di waktu kerja

penjawat awam perlu amal budaya kerja berintegriti

tragedi kerja rumah tak siap

kalimahallah baru jadi mb selangor dah kacau kerja mais..

am penjawat awam perlu amal budaya kerja berintegriti

16 tips untuk wanita sebelum berhenti kerja

am penjawat awam perlu amal budaya kerja berintegriti

murid lelaki mati dipukul hanya kerana gagal menyiapkan..

bapa pukul anak hingga mati kerana gagal siapkan kerja ..

sediakan tenaga kerja mampu penuhi kehendak score

ibu tunggal kerja siang malam

adakah uols takde kerja atau bosan bekerja tak kaya kay..

seribu kerja kosong karnival pekerjaan dan kemahiran di..

jtk tawar 220 000 peluang kerja menjelang akhir tahun

tragedi kerja rumah tak siap

16 tips yang anda perlu tahu sebelum berhenti kerja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,495
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..
  • cara membuat subscribe form
  • resepi laksa utara yang sedap
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)