Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ULAMA ULAMA ASWAJA NUSANTARA DI MASA LALU 237 hits  

ULAMA ULAMA ASWAJA NUSANTARA DI MASA LALU

Para ulama kita dahulu memang hebat hebat adanya Mereka telah menjadi tokoh tokoh dunia dan mengharumkan serta melambungkan nama Nusantara ke pentas dunia Islam internasional Nama nama ulama seperti Syekh Yusuf al Makassari Makassar dan Syekh Abdur Rauf a

Teruskan Membaca..



dewan ulama pas kecam dua ekor beruk

ulama mesir keluarkan fatwa halalkan lelaki intai perem..

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita ketika mand..

wajah ulama keluar fatwa menghalalkan lelaki mengintai ..

ulama mesir keluarkan fatwa halalkan lelaki intai perem..

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita mandi

krisis mb selangor dewan ulama pas kembali bersuara

seorang ulama halalkan lelaki mengintai wanita mandi

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita mandi

mengintai wanita mandi pandangan ulama mesir islam hala..

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita ketika mand..

prk kualabesut dewan ulama mahu hadi pimpin negeri tere..

benarkah ulama mesir ini keluar fatwa halal lelaki inta..

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita mandi

ulama mesir menghalalkan lelaki mengintai wanita mengik..

ulama mesir keluar fatwa halal intai wanita ketika mand..

seorang ulama mesir mengeluarkan fatwa menghalalkan lel..

presiden pas dilantik naib ketua kesatuan ulama sedunia

dewan ulama desak dua adun sokong wan azizah dipecat

ucapan anwar ibrahim di konferens ulama antarabangsa tu..

tidak cerdik dewan ulama pas dikutuk penyokong sendiri ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 440
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,418

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)