Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL 6681 hits  

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL

Assalamualaikum readers Rajin pulak kan balik kerja terus buat tutorial tudung bawal ngantuk jugak lah after 24 hours kerja malam tadi sakit terus dibawa ke emergency room dua belah lengan kena inject oi ondansetron ranitidin and matolac gara gara gastrit

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 438
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,762

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 920,377
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • foto awek cantik bertudung tapi terserlah
  • jom lihat kehidupan mewah anak jutawan chin..
  • belle gabungan bekas ahli kumpulan elite fe..
  • wajah sebenar encik mimpi tanpa t0peng
  • makjemah chacha tak sedar aksi mesra dengan..
  • 3 gambar kemalangan ngeri wanita putus kepa..
  • pengasuh kejam dari uganda
  • dynas mokhtar dah jumpa pengganti
  • blackberry wooing iphone users with cash
  • jaguar land rover saman syarikat china kera..
  • cara menegur bapa mertua yang tidak solat
  • ini adalah penemuan yang paling berharga da..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • hati hati laman web hina islam
  • untungnya insan bergelar wanita
  • 7 things you need to know about depression
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)