Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL 6978 hits  

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL

Assalamualaikum readers Rajin pulak kan balik kerja terus buat tutorial tudung bawal ngantuk jugak lah after 24 hours kerja malam tadi sakit terus dibawa ke emergency room dua belah lengan kena inject oi ondansetron ranitidin and matolac gara gara gastrit

Teruskan Membaca..



stock clearance halfmoon tudung labuh square hijab inst..

hijab pin shawl pin atau tudung pin

hijab pin or shawl atau tudung pin joeyshoppingmalls

gaya tudung bawal 7 langkah mudah pakai tudung bawal

antara tudung bawal dan shawl

neelofa jelaskan isu berlakon tak pakai tudung dalam fi..

neelofa jelaskan isu berlakon tak pakai tudung dalam fi..

mencari tudung bawal aidijuma

alasan tak pakai tudung dengan pakai tudung

bawal cotton satin

yana samsudin pakai tudung bukan bukti sempurna

cara pakai tudung cara rozita che wan

yana samsudin pakai tudung bukan bukti sempurna

4 foto fesyen paling pelik tudung scha alyahya korang m..

cara pakai terbaik menggayakan tudung bercorak penuh 20..

bawal cotton satin murah

cara pakai shawl mudah dan cantik

neelofa jelaskan isu berlakon tak pakai tudung dalam fi..

natasha puteri tudung instant shawl chiffon apple green

tudung instant shawl natasha puteri lite purple

gambar lolla yen gadis cina pakai tudung jadi viral




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 397
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • supermummy - miza harun
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • spisis kawan yang femes
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)