Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL 6755 hits  

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL

Assalamualaikum readers Rajin pulak kan balik kerja terus buat tutorial tudung bawal ngantuk jugak lah after 24 hours kerja malam tadi sakit terus dibawa ke emergency room dua belah lengan kena inject oi ondansetron ranitidin and matolac gara gara gastrit

Teruskan Membaca..



mozilla merancang untuk membawa firefox os ke peranti b..

4 gambar bertudung neelofa pakai seluar jeans yang amat..

mana nak cari tudung bawal bidang 60 yang murah

mozilla merancang untuk membawa firefox os ke peranti b..

pakai tudung tapi pakai baju yang tak senonoh

foto cantik kezia cherrybelle pakai hijab di sinetron g..

bila mak sendiri marah pakai tudung adik2

video tutorial hijab bawa tuah kepada pemenang sunsilk ..

tutorial hijab modis dan anggun simple

panas pakai tudung tutup atas tapi bawah

artis pakai tudung macam longkang

tutorial berhijab segi empat modern simple by awm 2

tutorial berhijab segi empat modern inspired by fatin s..

jom selidik 4 rahsia tapak tangan lelaki tak kiralah an..

4 tips bertahan dalam bisnes online

kes penemuan bom di sungai bakap 4 ditahan

pensyarah universiti kata berpada padalah kutuk qu pute..

penemuan bom di sungai bakap 4 ditahan

semakan keputusan mrsm 2015 tingkatan 4 online

wanita ini sudah berusia 60 an tapi mempunyai wajah dan..

4 gambar seorang maut dan rakannya parah kereta bertemb..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 534
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,679
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • awek kantoi melancap dengan family
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • fazura suka taufik batisah
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)