Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL 6633 hits  

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL

Assalamualaikum readers Rajin pulak kan balik kerja terus buat tutorial tudung bawal ngantuk jugak lah after 24 hours kerja malam tadi sakit terus dibawa ke emergency room dua belah lengan kena inject oi ondansetron ranitidin and matolac gara gara gastrit

Teruskan Membaca..



tutorial berhijab tudung bawal merah ala nora danish 1

muslim world hijab tutorial with glitter shawl for wedd..

cara pakai tudung bawal labuh tutup dada gaya muslimah

tutorial hijab 2014 cara memakai tudung dan telengkung ..

tudung videos shawl bawal segitiga shawl terbaru

lilit tudung bawal ala ala shawl

tudung bawal pilihan ramai zaman berzaman

tudung empat segi bidang 50 set d flora

gaya tudung bawal pilihan zaman berzaman

gadis melayu pakai tudung tapi tunjuk seluar dalam

gaya tudung bawal 7 langkah mudah pakai tudung bawal

new tutorial hijab pashmina anggun untuk acara pengajia..

hijab pashmina tutorial

hijab tutorial fancy niqab

hijab tutorial

unique hijabs eid outfit hijab tutorial

hijab tutorial part ii pashmina bahan satin suci2

tutorial cara lilit shawl tudung part 3

waja sebenar adik perempuan erni malek pakai tudung

neng geulis hijab tutorial 1 hawa extend by felixia yea..

bila mummy nak pakai tudung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 408
Widget Aktif : 3,955
Banner Aktif : 6,639

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • isu sentuh anjing aziz m osman kemuka soala..
  • apa kesalahan ustaz azhar idrus
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • wake up call poem
  • suspek kes penyebaran gambar intim dyana so..
  • bloglist 2014
  • buat kerja apa yang kita suka buat
  • new shoes for the balqis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • rahsia label pada buah buahan
  • hati itu umpama gelas
  • kangkung dan risikonya
  • 26 fascinating films about food
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)