Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL 6643 hits  

TUTORIAL PAKAI TUDUNG BAWAL 4 SEGI SQUARE HIJAB SEPERTI SHAWL

Assalamualaikum readers Rajin pulak kan balik kerja terus buat tutorial tudung bawal ngantuk jugak lah after 24 hours kerja malam tadi sakit terus dibawa ke emergency room dua belah lengan kena inject oi ondansetron ranitidin and matolac gara gara gastrit

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 402
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,640

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 872,448
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis pertama malaysia bakal mempunyai ranc..
  • berpesta tangkap lampam timbul serah diri
  • penjelasan ustaz zaharuddin zakat tak ikut ..
  • terowong purba berhantu dijumpai ahli arkeo..
  • sayu punca kanak kanak temui ajal terjerut ..
  • cara cara menyediakan kopi paling sedap dan..
  • keluhan rasa selamat pengantin madu ost
  • dolly pinky bvr
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • crome cerewet mudah detected malware
  • peniaga online wajib daftar ssm
  • video polis trafik dilanggar kereta di jala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kembali menjadi burung pipit
  • cerita semalam hot spring kah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • blog spammers sudah bijak
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)