Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aneh Di Rumah Sakit Zimbabwe Ibu Melahirkan Didenda Tiap Kali Menjerit 206 hits  

Aneh Di Rumah Sakit Zimbabwe Ibu Melahirkan Didenda Tiap Kali Menjerit

16 Jul 2013 Di negara Zimbabwe korupsi yang terjadi sudah menjadi begitu sistemik Satu laporan yang ditulis Transparency International menyatakan bahawa 62 peratus penduduk Zimbabwe mengaku sudah membayar suap dalam jangka waktu 1 tahun terakhir Wanita ya

Teruskan Membaca..



ibu tunggal sakit kronik diberi notis keluar rumah di s..

ibu tunggal sakit kronik diberi notis keluar rumah di s..

mikhail gorbachev jalani perawatan di rumah sakit

kantoi lepas pakai topi keledar sama tiap kali merompak

ibu tunggal nyaris maut melayang jatuh dari rumah

pertama kali menjerit dalam panggung wayang kerana anna..

makan mi instan lebih dari 2 kali sepekan tingkatkan ri..

mesum di laut dua sejoli ini berakhir di rumah sakit

budak 14 tahun ditangkap kerana pakai helmet sama tiap ..

awas konsumsi jus jeruk tiap pagi berisiko sakit jantun..

anwar ibrahim difitnah lagi kali ini kepalanya sengaja ..

budak lima tahun melahirkan anak ibu paling muda dalam ..

kasus kematian ibu melahirkan di jatim masih tinggi

rasional keperluan pemberian bonus kepada penjawat awam..

perlukah bagi bonus kepada penjawat awam yang suka curi..

dipulau ibu kerana jadi suri rumah

pemerintah tunjuk 9 rumah sakit kembangkan pelayanan se..

kisah benar seorang wanita melahirkan anak jin

guru melahirkan anak ketika bertugas

rozita che wan mendapat tajaan penuh bagi melahirkan an..

risda telah melahirkan 113 usahawan di sarawak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 678
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,540

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)